yüzü için kayısı yağı kullanan vaymıııı?

mannak

heyecanlııııııııııııııııı
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
1.268
3
slm kızlar
yüzüne kayısı yağı süren varmı çok güzel nemlendirdiğini duydum ama yinede tereddütteyim.benim cildim karma acaba iyi gelirmi?
kullananlar yorum yapabilirmi acabaaaaaa

şimdiden teşekkürlerr :sm_cool:

Canım bildiğim kadarıyla kayısı yağı cilde sürülmez, kayısı çekirdeği olabilir belki kullanmak istediğin yağ onun iyi geldiğini duymuştum.

kayısı yağı kullanıyorum kırışıklar için bire bir ilaç bence deneyin zaman la farkı görüceksiniz

benim bilidğim kadarı ile kayısının cilede büyük faydası var fakat kayısı yağı ,yakıcı yağ grubu içinde,ama kayısı çekirdeği yağı değil.Mutlu günler

arkadaşlar kayısı yağini direk cilde sürmeyin
ya bugday yağiyla kariştirin (ikisi de çok iyidir cilt için) yada su ile seyreltin yerimseniben

ya ben yanlışmı biliyorum kayısı yağını benim erkek kardeşim kullandı sakalına bıyığına falan sürüyordu tüylendirme yapması içinn:))))))))
arkadaşları öle yapıyomuşta

slm canım bende kullanıyurm kaysı yağı iyi gibi hata kırışıklıklara iyi geliyomuş ama benim cildim baya kuru o yüden badem yağı da kullnaıyourm canım bence denemeye değer hem çok güzel kokuyo kaysı yağı:sm_cool:

slm kızlar
yüzüne kayısı yağı süren varmı çok güzel nemlendirdiğini duydum ama yinede tereddütteyim.benim cildim karma acaba iyi gelirmi?
kullananlar yorum yapabilirmi acabaaaaaa

şimdiden teşekkürlerr :sm_cool:

canım,

kayısı yağı cildi yakıyor ,direkt sürme.
ben duş jelinin içine karıştırdım.her duşta kullanıyorum.

X