Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm kızlar yüzüne kayısı yağı süren varmı çok güzel nemlendirdiğini duydum ama yinede tereddütteyim.benim cildim karma acaba iyi gelirmi? kullananlar yorum yapabilirmi acabaaaaaa
ya ben yanlışmı biliyorum kayısı yağını benim erkek kardeşim kullandı sakalına bıyığına falan sürüyordu tüylendirme yapması içinn:)))))))) arkadaşları öle yapıyomuşta
slm canım bende kullanıyurm kaysı yağı iyi gibi hata kırışıklıklara iyi geliyomuş ama benim cildim baya kuru o yüden badem yağı da kullnaıyourm canım bence denemeye değer hem çok güzel kokuyo kaysı yağı:sm_cool:
slm kızlar yüzüne kayısı yağı süren varmı çok güzel nemlendirdiğini duydum ama yinede tereddütteyim.benim cildim karma acaba iyi gelirmi? kullananlar yorum yapabilirmi acabaaaaaa