• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Yüzü Daha Yuvarlak Göstermek için?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Dolcissimo

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
471
92
643
Arkadaşlar merhaba bnm oval bi yüzüm varr ama ben yuvarlağımsı yüzleri çok beğeniyorum sizce nasıl bi saç kesimi lazım yüzü daha yuvarlak daha yumuşak göstermek için zaten oval yüzüm ama merak ediyorum nolur yardımcı olun

Kahkul kesimi saci daha yuvarlak gosterir diye dusunuyorum cnm bide nasil kullaniosn bilmiyorum ama duz sac yerine dalgali kivircik yani daha cok kabarik sac modellerini tercih edebilirsin :) benimde yuzum yuvarlak uzun gstermk icin napablrm sende bna yardm edersn ins opuyorum :)

Kahkul kesimi saci daha yuvarlak gosterir diye dusunuyorum cnm bide nasil kullaniosn bilmiyorum ama duz sac yerine dalgali kivircik yani daha cok kabarik sac modellerini tercih edebilirsin :) benimde yuzum yuvarlak uzun gstermk icin napablrm sende bna yardm edersn ins opuyorum :)

benim yüzümde uzun ve bnde yuvrlak göstermye clısıyorum :)
arkadasa sordun canım ama böyle birden atlamak geldi içimden :77:
yüzü uzun göstermk için saclarını düz ve salık kulln yüzünün kenarlarından uzanan düz saclar yüzü daha uzun gösterii .:)
benim yapmamam gerekn seyler bunlr :)
bnde kahkul kestrmeyi düşünüyorum ama hiç alısık deilm yüzüme asagı düşen saclara :):)
napcam bilmiyorum :59:

Ah cok saol cnm bnm ya bob modeli kestirmek istiyorum ben dalgali saclarim sence nasil olur ayrca ince telli :/ bu arada yandan percem kullanmak cok rahat saci acikta biraksan toplasanda cok hos duruyo :)

bob uzun gösterir evet.. :)
önleri yüzünün hizasında deilde yüzünden daha uzun olsun bnce canım..
yan percem yuvarlk gösterirmi ki tatlım ?
bn kendi kendime kilo alırsan yüzün yuvarlak görünür bile dedim .:):)
ama yüzden kilo alamıyorum malesefki :(
burda bile sansım yok anlayacagın ahh lanet olsun :)

bob uzun gösterir evet.. :)
önleri yüzünün hizasında deilde yüzünden daha uzun olsun bnce canım..
yan percem yuvarlk gösterirmi ki tatlım ?
bn kendi kendime kilo alırsan yüzün yuvarlak görünür bile dedim .:):)
ama yüzden kilo alamıyorum malesefki :(
burda bile sansım yok anlayacagın ahh lanet olsun :)

Gosterir bence cnm katli bir yan percem cok hos olur zaten percemler cok cabuk uzuyo kestir olmazsa bi ay sonra kakul kesersin tatlim bence olucak ama ;). Bende kilolarimi hic yuzden veremiyorum o yuzden bob dusundum ins kestiricem yakismaz diye korkuyorm biraz ;)

tamam girdin kanıma kestrcem ..:)
valla tatlım bn güzel olur diyorum ama karar senin tabi .:)
o modele düz de cok güsel oluyo masa da ..:):)
hemde sacların kısa olacagı için hemn sekil verrsin ..:)

Ya iste surekli fon cekemem cnm :( dalgali sacim o yuzden biraz kararsizlik yasiyorum :'(

Back