- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.537
- Konu Sahibi Atommkarincaa
yüzsüzlük yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açık sözlülük için teşekkürler benim de tam olarak korkum bu vallahi zatenSize bilendiyse geçirmez o zaman sınavdan.
Aynen yaa kasmayın hakkınızı isteyin kadın yüzsüzlük yapıyo sözünden dönüyo niye kendinizi riske atıyosunuz ki.. Sizde şirin falan takılın hiçbişi yokmuş gibi kendinize güvenip söyleyin ne düşünüyosanız. Milletin tavrını kasmaktan kendi hayatımızı yönetemiyoruz wallaha.babasının hayrına yapmıyor para ödüyorsunuz o da para alıyor. öyle düşünürse bunu hatırlatırsınız. sonuçta cevapları istemiyorsunz ilk kez gireceğiniz bi sınavsa çok normal sormanız nasıl olacak die
Galiba son çıkar yolum bu olacak zaten tesekkteşekyüzsüzlük yap
Açık sözlülük için teşekkürler benim de tam olarak korkum bu vallahi zaten
Bütün paramı eğitime verince almamıştım ne biliyim onunda benle menfaat ilişkisi varmış demekki ben ona yolacak tavuk olmayınca kovdu beni kumesindenAy napiim, aklın yolu bir. Hem eğitimi hem sınav yetkisini bir insana devrederlerse böyle şeyler kaçınılmaz olur. Birine olmazsa diğerine haksızlık yapılacağı aşikar. Siz de köprüyü geçene kadar ayıya dayı deseydiniz keşke.
Öyle olmuş biraz. Güven olmuyor bu devirde insanlara malesef.Bütün paramı eğitime verince almamıştım ne biliyim onunda benle menfaat ilişkisi varmış demekki ben ona yolacak tavuk olmayınca kovdu beni kumesinden
Yok maalesef vermesi gerekenleri vermediği içinÇalışabileceğiniz dokümanlar yok mu ki? Çalışın, bileğinizin hakkıyla kazanın. Pratiğinizi teoriyle birleştirin.