Yüzsüzluk mu yapsam şansa mi bıraksam

Atommkarincaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
513
712
Bundan yaklaşık 1 yıl önce güzellik uzmanlığı ve estetisyenlik eğitimi aldim. Kalıcı makyaj ürünlerini eğitim aldığım kadından almadigim için ( piyasa fiyatından yüksek fiyata satıyordu ) hergun nasıl gidiyor canım tatlım diyen kadın benle muhatabı kesti. Üstüne üstlük birlikte eğitim aldığım diğer arkadaslarin hepsini sınava çağırdı beni cagirmadi dayanamadım yazdım beni niye sınava cagirmadiniz vs. Bahaneler üretti 1 Mart'ta olacak olan sınava çağırdı şükürler olsun ki. Eğitim alırken sınav sorularını vereceğim yardımcı olacağım diyen kadından sınava 10 gün kala hala ses yok. Sınav şehir dışında hem yol hem sınav ücreti derken biraz masraf olacak sorularda yok hiç boşuna gitmesem mi yüzsüzluk yapıp soruları mı istesem yoksa şansa bırakıp gecerim belki diye sınava mı girsem kafan çok karışık siz olsanız ne yapardınız..? :KK64:

Aldığım eğitimle sınav alakalı değil söyle ki biz sadece canlı manken üzerinde eğitim aldık uygulamali egitimdi yani eğitimde teorik bir bilgi almadık sınav teorik bir sınav olacak sorular hakkında bilgi verme sebebi bu şekilde

Kusura bakmayın biraz uzun oldu:KK200:

Son düzenleme:
sorulari neden size vericek onu anlayamadim canim tatlim demiş demek ki anlık bir duygu durumu çalışın ve kazanın en doğru yol bu yuzsuzluge gerek yok bence

Sinavi haber vermemesi yanliş ama sinav sorularini almadan sinavi gecemeyecegimi dusunuyorsam sorulari alip sinava girmezdim. Dogru ve durustce calisir ogrenir oyle girerdim.
Sınav hakkında zerre kadar bilgim yok yani ne tarz sorular olacak bilmiyorum kendisi soracağı için

sorulari neden size vericek onu anlayamadim canim tatlim demiş demek ki anlık bir duygu durumu çalışın ve kazanın en doğru yol bu yuzsuzluge gerek yok bence
Soru tarzı ne bilgim yok. Birebir soruları vermeyecekti zaten ama bu şekilde sorular olacak diye belirtecekti eğitim için beş bin lira ücret ödedim ve bu şekilde söylemişti ki eğitim alırken sadece canlı manken üzerinde çalışma yaptık teorik olarak bir eğitim değildi yani

Ne egitimi aldiysaniz onunla ilgili sorulacaktir. A konusunda egitim verip B konusunu soracak degiller. Hic oyle bir sinav gormedim. :)
Söyle ki kalıcı makyaj eğitimi aldım ama sadece canlı manken çalışması yaptık eğitimde teorik bir bilgi almadık

Dediğim gibi kurstaki arkadaşlar benden önce girdiler sınava zaten şuan benimle sınava girecek kimseyi tanımıyorum daha doğrusu sınava kim girecek bilmiyorum
Sorular her seferinde değişiyor mu ? Bide soruları nasıl size veriyorlar onu anlamadım . Neyse burası çokta ilgilendirmiyor beni ..
misal ehliyet sınavında aşağı yukarı hep aynı sorular , her sınavda değişmiyor ..
Bu sınavda her sınavda değişiyor mu ki ??

Sorular her seferinde değişiyor mu ? Bide soruları nasıl size veriyorlar onu anlamadım . Neyse burası çokta ilgilendirmiyor beni ..
misal ehliyet sınavında aşağı yukarı hep aynı sorular , her sınavda değişmiyor ..
Bu sınavda her sınavda değişiyor mu ki ??
Örneğiniz üzerinden devam ediyim ehliyet sınavında motor ilkyardım bu sorular çıkacak ama bu sınavı kendisi yapacağı için bir gruba cilt analizi yoğunlukla sorar bir gruba hijyen bir gruba kullanılan malzemeler illaki çalıştım bilgim var ama yoğunluk hangi konuda

Soru tarzı ne bilgim yok. Birebir soruları vermeyecekti zaten ama bu şekilde sorular olacak diye belirtecekti eğitim için beş bin lira ücret ödedim ve bu şekilde söylemişti ki eğitim alırken sadece canlı manken üzerinde çalışma yaptık teorik olarak bir eğitim değildi yani
O kadar para vermişsiniz hem kendini vadetmiş yardımcı olacağını. Bu sözü kendisinln verdiğini hatırlatarak yardım ricasında bulunabilirsiniz. Açıkça bana soruları verin diye değil de sınavı geçmeniz gerektiğini yardıma ihtiyacınız olduğunu falan yumuşatarak vurgulayın. Kadını bi daha görecek değilsiniz ya iş hayatınız için gurur yapmayın bence. Sonra keşke destek isteseydim diye aklınızsa kalmaz hiç olmazsa.

Sınavı kendi yapıp kağıtları da kendi mi okuyacak bu kadın?
Böyle bireysel sınav yapıp yetki verme imkanı var mı insanların?

5 bin lira verdiyseniz neyin yüzsüzlüğü olacak ki ne tarz sorular çıkar diye soracak olmanız.
Aslında haklısınız ama ne bileyim yardımcı olacağım dedi olmadı yani olmak istemedi zorla senin yardımına ihtiyaç duyuyorum gibi olsun da istemiyorum

Sınavı kendi yapıp kağıtları da kendi mi okuyacak bu kadın?
Böyle bireysel sınav yapıp yetki verme imkanı var mı insanların?
MEB bağlı öğretmen gibi. Tüm okullarda sınavı öğretmenler yapıp kendileri okuyup sınıf geçme yetkisi veriyor sonuçta onun gibi bir şey

Aslında haklısınız ama ne bileyim yardımcı olacağım dedi olmadı yani olmak istemedi zorla senin yardımına ihtiyaç duyuyorum gibi olsun da istemiyorum

babasının hayrına yapmıyor para ödüyorsunuz o da para alıyor. öyle düşünürse bunu hatırlatırsınız. sonuçta cevapları istemiyorsunz ilk kez gireceğiniz bi sınavsa çok normal sormanız nasıl olacak die

X