- 15 Şubat 2019
- 513
- 712
- Konu Sahibi Atommkarincaa
Bundan yaklaşık 1 yıl önce güzellik uzmanlığı ve estetisyenlik eğitimi aldim. Kalıcı makyaj ürünlerini eğitim aldığım kadından almadigim için ( piyasa fiyatından yüksek fiyata satıyordu ) hergun nasıl gidiyor canım tatlım diyen kadın benle muhatabı kesti. Üstüne üstlük birlikte eğitim aldığım diğer arkadaslarin hepsini sınava çağırdı beni cagirmadi dayanamadım yazdım beni niye sınava cagirmadiniz vs. Bahaneler üretti 1 Mart'ta olacak olan sınava çağırdı şükürler olsun ki. Eğitim alırken sınav sorularını vereceğim yardımcı olacağım diyen kadından sınava 10 gün kala hala ses yok. Sınav şehir dışında hem yol hem sınav ücreti derken biraz masraf olacak sorularda yok hiç boşuna gitmesem mi yüzsüzluk yapıp soruları mı istesem yoksa şansa bırakıp gecerim belki diye sınava mı girsem kafan çok karışık siz olsanız ne yapardınız..?
Aldığım eğitimle sınav alakalı değil söyle ki biz sadece canlı manken üzerinde eğitim aldık uygulamali egitimdi yani eğitimde teorik bir bilgi almadık sınav teorik bir sınav olacak sorular hakkında bilgi verme sebebi bu şekilde
Kusura bakmayın biraz uzun oldu
Aldığım eğitimle sınav alakalı değil söyle ki biz sadece canlı manken üzerinde eğitim aldık uygulamali egitimdi yani eğitimde teorik bir bilgi almadık sınav teorik bir sınav olacak sorular hakkında bilgi verme sebebi bu şekilde
Kusura bakmayın biraz uzun oldu
Son düzenleme: