yüzsüz görümce ögrenmiş yüzlü olmayı artık :)

uff gorumce cocugu annesıne bırakıyor dıye yuzsuz oluyor ya pess yanı çok narsist gördum sızı

Natlus; geçmişi bırak günümüzde yaşa

Geçmişe mazi, yenmişe kuzu derler; kv ile oturup muhabbet etmeyeceksen; neden evine gidersin?

Görümcenin kızını nereye bıraktığından sana ne; çocuk sana yahut seninkine bir zara da vermemiş.

Kendine sorun yaratma; görümce de oraya sana sormadan gelip gidecek yani annesinin evi.

Dip not sağlığın için sigarayı bırak; bak gerginliğini de almıyorrr

kayınvalidenizin yanında mı bacak bacak üstüne atıp sigara içip ben çıkıyorum dediniz ?
ağzınızda sakızda var mıydı ?
ilginçççç

natlus nerelerdesin,yılan kaynanayla şeytan görümce seni alt etti sandık nerdeyse:KK70::KK70:
çocuk olunca natlus az vicdana gelir dedik ama tık yok hala sende..
çocuğun nasıl ?
maşallah çocukların yanında da sigara tiüttürüyosun :KK14:

devamı 2. mesajda mı acaba dedim yok o kadarmış konu.ortada sizin şeytani düşüncelerinizden başka sorun bulamadım. Görümce istediği zaman getirir çocuğu size niye dert oldu sizin ekmeginizi mi yiyor

Hayretler içerisinde okuduğum bir konu oldu... Belki görümceniz yüzlü veya yüzsüz olduğu için değilde sizinle karşılaşıp canını sıkmamak için gelmemiştir. Şayet yazdıklarınızdan dolayı ona hak verdim.

bu kadar yorumdan sonra meraktan çatlamamak için eski konulara bakayım dedim, uçmuş hepsi yaaa şimdi iyice meraklandım :KK47::KK45::KK11:

X