Yüzme ve kilo

lavantaa

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
101
39
ben bu yazın haftanın 4 günü 1 ay gittim yüzme kursuna.son zamanlar çok yorucuydu benim için.devam etmek istiyorum şuanda yine ama ortalamadan zayıfım.zaten kilo alamıyorum bide olan kilolarım yüzmede gidecek diye korkuyorum ama çokta istiyorum.sizce devam edeyim mi? boyum 1.60 kilom 46

kilolu biri olarak sana şunu söyleyebilirim bol bol abur cubur türü özellikle çikolata ve cips gibi şeyler yersen yüzme fln zayıflatmaz yani bende 3 ay gitmiştim bundan 3-4 sene önce ama çok acıktırdığı için yemeyi hiç kesmedim hatta iştahım açıldı daha çok yedim 3-4 kilo aldım

işte ben cips,abur cubur, hamburger,kola,yağlı şeyler sevmiyorum.hatta ağzıma sürmem dersem yeridir bir tek çikolatayı aşırı seviyorum oda kilo falan yapmıyor aksine çok yediğimde alerji aypıyor

işte ben cips,abur cubur, hamburger,kola,yağlı şeyler sevmiyorum.hatta ağzıma sürmem dersem yeridir bir tek çikolatayı aşırı seviyorum oda kilo falan yapmıyor aksine çok yediğimde alerji yapıyor

onlar sevilmez mi yaaa onları yemezsen hiç de kilo alamazsın yani ben diim sana çok yemek yemek kilo aldırmıyo yani şu yaşıma kadar aldığım tüm kiloları bunlardan aldım şahsen günde 1 paket ikram bitirip 1 tane popkek benzeri ürün yiyip öğle yemeklerimde pizza akşam yemeklerine eşliken 1 simit yiyerek 1 sene 15 kg aldım tabi alırken aklım nerdeydi bilmiyorum haftada 3 gün 2 şer saat voleybol antremanım olmasına rağmen aldım bi de sen düşün :))

baban bakkal mı onları her hafta eve depolamak falan bile zahmet gerektiriyor.yok kilomdan memnunumda,,işte yüzmeye gidersem kaybeder miyim olan kilo muda.onu merak ediyorum.inş. sende fazlalıkları verirsin

bende haftada 2 gün yüzmeye gidiyorum 1 aydır ama kilo veremedim 2-3 kg vermek istiyorum ama olmuyo..hatta almış hissediyorum :)))

darısı bana artık bende devam edicem ama havalar soğuk diye şu sıralar istemiyorum.yazın o kavurucu sıcaklarda bile ben havuzda titredim uzmanlarımız cevaplayabilirler mi acaba yüzme yaparken kilo almak ve vermek için ne tür önerileri olduklarını? çok makbule geçicek

babam bakkal değil ama tam gün okulum ve abur cubur düşkünü arkadaşlarım var teşekkür ederim canım ama yüzme kilo verdirir yani aynı yemek düzeniyle aynı anda yaparsan

kantinlerde pek kazık olur.1i 3 e satarlar.senin babada var bişeler biri kilo aldırıyor falan yazmıştı.yüzerken aşırı acıkıyordum.işte o acıkma yememede yansırsa tam olur:81:

ben yazmış olabilirim evet iştahımı açmıştı benim kilo bile almıştım hatta ama o dönem yediğim kadar hiç yemedim diyebilirim kurstan sonra direk dondurma gofret yemek ne bulursam girişirdim bi de yüzmeden o kadar yesem 85 klo fln rahat olmştum yani

bende depolayayım çantama o zaman cips falan ama cips çok yağlı oluo yaa,işte yiyemiyorum öyle olunca önceden yüzmeden çıkınca sahile gider balık ekmek yer bi yandanda boğazı seyrederdim ben ekmek falan koyayım çantama iyisimi ya da sefer taslarıyla yemek mi götürsem

yok sen değilsin.bir başkası "spor yaparak zayıfların da ideal kiloya ve kas yoğunluğuna geldiğini okudum ve gördüm birçok örnekte. bence sizde de bu olabilir" diye söylemişti

zayıfta olsan sağlıklı ve güçlü bir vücudun olur, sıska değil fit ve sıkı görünürsün enerjin artar vücudunu daha dik tutarsın, yüzerken omuzlarında genişler daha iyi görünürsün. zaten spor iştah açar, mutluluk hormonu salgılatır, bence mutlaka yüzmeye devam et.

evet doğru diyorsun.o yüzden önce fitness a başlayıp vücudumu güçlendirip daha sonra yüzmeye devam etmeyi planlıyorum:87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…