yüzme öğrenmek istiyorum

Hellohappiness

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
1.618
2.777
39
herkese merhaba. 40 yaşına gelirken yüzme öğrenme isteğim oluştu. Aslında hep istedim ama zaman ayırmadım. şimdi harekete geçmek istiyorum. daha su yüzeyinde bile duramıyorum. yüzme konusunda sıfırım. üstelik sudan da korkuyorum. bana önerebileceğiniz şeyler varsa ya da kendi öğrenme deneyimlerinizi anlatırsanız çok sevinirim. bir de belediyenin grup dersini düşünüyorum ama verimli olur mu acaba?

Ben belediyenin yüzme havuzlarında öğrendim. 30 yaşından sonra öğrendim. Çok iyi öğretiyorlar tavsiye ederim

Benim de aklımda o var. Denizde deniz makarnası ile yüzmeye çalışıyordum ama fazla zamanım yoktu. O yüzden alışamadım. Belediyenin spor kompleksine gitmeyi düşünüyorum ben de. Sonbahar geldi soğuk olur mu bilemedim ama. Yerimi alayım ben de öğreneyim.

Hayır olmuyor. Havuzu ıstıyorlar

bunu duyduğuma çok sevindim. siz de hiç bilmiyor muydunuz? kaç derste öğrendiniz?

hiç bilmiyordum hatta sudan korkuyordum. 8 derste öğrenmiştim ama kendime güvenim gelsin diye ders şeklinde devam ettim bir süre. Sonra kendime güvenince serbeste geçtim. hocalar da söylüyor zaten serbeste geçebilirsin diye
Ben Yüzme havuzunda öğrenilmesi taraftarıyım. Çünkü teknikli öğrettikleri için suyun altında nefesini nasıl tutacağına kadar çok güzel öğretiyorlar.

Merhaba ben de kendimce boyunu gecmeden minik minik yüzmeye çalışıyorum. Ama kursta daha iyi öğrenebilirsem teknikle daha güzel olur. Fikir için teşekkürler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…