Lekeler, Çiller Yüze renk gelmesi için

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

g_e_p_e

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
91
1
32
arkadaşlarrrr ben bi aptallık yaptım zayıflamak uğruna kendimi mahvettim şuanda 45 kiloyum ama yüzüm çok kötü çöktüüüü resmen yanak falan kalmadı nasıl düzelticem bildiğiniz,etkili yiyecekler falan var mı yüzüme renk gelsin istiyorum birazz yaa ahh kafam ahh:eek:klava:

bol bol pekmez ye canım maydonoz roka kıvırcık ye haftanın üç günü tavuk ciğeri ye yüzünde renk olmadına göre kansız kaldın sanırım ayrıca nasıl zayıfladınıda yazsaydın bari merak ettim kaç kiodan 45 e düştün kutlarım seni

Bol bol balık yemeyi de unutmayın, ciddi anlamda kilo almaya yardımcı.

uzum pekmezinin iyi geldigini biliyorum.. ama bol bol yemelisin tadi biraz kotu ama faydasi cok... her sabah en az 1 kasik

ben normalde kolay kolay hasta olmazdım ama geçenlerde soğuk algınlığı geçirdim çok kötü iştahım falan kapandı bi anda zayıflamışım ben de almadım 53 kilodan 45e düştüm ilk baş 48 oldum sonra 3 kilo daha gitti ama şimdi çok mutsuzum herkes yüzün çökmüş diyo yanak denen bişey kalmadıımafoldumben

canim benimde ayni problemim var benim kilo süper zayif degilim sismanda degilim 173 cm e 60-58 kiloyum ama yüzüm solgun napcaz ya

seninki daha kötüymüş kansızlık falan mı var bellki o yüzdendir benim önceden böyle değildi 53 kilo olduğum dönemde iyiydi yüzüm ama şimdi çok kötü gözlerim meydana çıktı ne biçim bakışım bile değişti ya vitamin almam lazım

yok canim kansizlik tahlil falan yaptirdim bisey cikmadi offff

benim yüzüm de solgun ama kilo alırsam geçer diye umuyorum beslenmeden de solgun olabilir

benim de yüzüm çok solgun tenim çok beyaz zaten kansızlık var soğuk günlerde dudaklarım tenimle aynı renkte oluyor hiç abartmıyorum.zaten bi beni gören herkes yansana diyorlar ben beyaz olmaktan memnunum valla yanmak istemiyorumkaydirigubbakcemile3
ama geçen hafta iğne attılar 5 tane kansızlık için bir de hap kullanıyorum yüzümün renklendiğini söylüyorlar

bir de zaten kan hapları çok iştah açıyor aslında başka haplar da kullanıyorum belki onlar etkilemiştir bilmiyorum çok kilo aldım

sigara içmekde çok önemli bi faktör.! cildinizin bütün canlılığını gençliğini alıp götürüo.bunu bile bile içmeye devam ediorm :umursamaz:

sigara içmekde çok önemli bi faktör.! cildinizin bütün canlılığını gençliğini alıp götürüo.bunu bile bile içmeye devam ediorm :nazar:

arkadaşlar bişey sorucam zayıflayınca gözler meydana mı çıkıyo yani daha mı ön planda oluyo

X