- 7 Ekim 2016
- 6.597
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi Bademfindik
Benim 1 seans 1 kontrol olmasina ragmen sert killar nerdeyse yok oldu diyebilirim. Cene alti ve biyik kotuydu benim. Persembe 2.nci seansima gidicemistanbul anadolu yakasında bir merkezde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 1 seans 1 kontrol olmasina ragmen sert killar nerdeyse yok oldu diyebilirim. Cene alti ve biyik kotuydu benim. Persembe 2.nci seansima gidicemistanbul anadolu yakasında bir merkezde
buz lazerin kalınlastirdigini biliyorum ama dediğim gibi uygulayan kişi de önlemli. bir de her makine her kıl tipine iyi gelmiyorBenim 1 seans 1 kontrol olmasina ragmen sert killar nerdeyse yok oldu diyebilirim. Cene alti ve biyik kotuydu benim. Persembe 2.nci seansima gidicem
Benim tuyler karisik. Sertt ve koyu renkte var. Tuy seklindede var. Bana en uygun diod lazerdi. Hergun cimbizlanmaktan iyidir bu yinebuz lazerin kalınlastirdigini biliyorum ama dediğim gibi uygulayan kişi de önlemli. bir de her makine her kıl tipine iyi gelmiyor
aynen öyle. en kötü lazer bile ağda ve cımbızdan iyidirBenim tuyler karisik. Sertt ve koyu renkte var. Tuy seklindede var. Bana en uygun diod lazerdi. Hergun cimbizlanmaktan iyidir bu yine
Bugun 4.ncu seansimi yaptirdim buzlazerle yuz bolgeme hem azalma hemde incelme. Tuylerin cikmis hali bile karsidan belli olmuyor artik.buz lazerin kalınlastirdigini biliyorum ama dediğim gibi uygulayan kişi de önlemli. bir de her makine her kıl tipine iyi gelmiyor
nerde yaptırıyorsunuz buz lazeriBugun 4.ncu seansimi yaptirdim buzlazerle yuz bolgeme hem azalma hemde incelme. Tuylerin cikmis hali bile karsidan belli olmuyor artik.
Ankara Kizilay'da. Buzlazer.com dan buldum klinigi. Hangi kliniklere satmislar ogrendim gittim.nerde yaptırıyorsunuz buz lazeri
anladım teşekkür ederimAnkara Kizilay'da. Buzlazer.com dan buldum klinigi. Hangi kliniklere satmislar ogrendim gittim.
Şöyle bir gerçek var ki kendim adıma söyliyim hiç bir güzellik salonu veya hastanede yapılan lazer epilasyon yüz için kesin biter garantisi vermez.Ben 15 yaşında malesef başladım ben şuan 19 yaşındayım hala bitmedi üstelik beyaz tenli olduğum için oluşan her leke iz belli oluyo lazer tedavisi gördüğün sürece akne tedavisi göremiyorsun.Benim tavsiyem en yakın zamanda bırakmanız tüyler daha da alışmadan alınmaya devamlılığını bitirin.Ben ilk olarak hastanede başladım orda alex ve endiyak kullandım sonrasın son bi yıldır diot kullanıyorum diğerine nazaran azalttı üstelik defalarca hormon testi yaptırdım birşey çıkmadı ama bitmiyor tüyler sonuç alamıyorum 4 yıl olucak.Kizlar yuzumde sadece favori kismo ve biyiga lazer epilasyon yaptiriyorum. Biyik icin Alexander favorime de diyot leda isimli cihazla yapiliyor. 4 5 seans oldu favori kisimim dagildi baska yerlere sicradi yanaklarima dogru uzun uzun killar cikti daha once hic yoktu cok mutsuzum sizce biraksam dökülür mu
Ne yapsam bilemedim devam mi etsem biraksam mi ayrıca beyaz tenliyim killarim da siyah. ; (