- 20 Kasım 2013
- 568
- 391
- 103
- 34
- Konu Sahibi Bademfindik
-
Kizlar yuzumde sadece favori kismo ve biyiga lazer epilasyon yaptiriyorum. Biyik icin Alexander favorime de diyot leda isimli cihazla yapiliyor. 4 5 seans oldu favori kisimim dagildi baska yerlere sicradiyanaklarima dogru uzun uzun killar cikti daha once hic yoktu cok mutsuzum sizce biraksam dökülür mu
Ne yapsam bilemedim devam mi etsem biraksam mi ayrıca beyaz tenliyim killarim da siyah. ; (
Temmuz ayında biraktm ben seanlarim bittigi icin. Dağılma olmadi. Azalma var bayagi ama kalanlar siyah siyah cok goze batiyor. Devam etseydm ne olurdu bilmiyorummseanslarla ilgili son durum nedir acaba? ben de aynı cihaza başlamayı düşünüyorum, fikre ihtiyacım var
Buz lazer hakkinda hic bi bilgim yok peki tum vucut mu yaptiriyorsunuzMerhabalar ben yüzüme buz lazer yaptırıyorum ve 3.seans imı yaptırdım. Fakat bıyık ve cene bölgesinde özellikle dokulme olmuyor ama favorilerimde dökülme oluyor ama tabi yenisi de çıkıyor henüz bi azalma olmadı ama ise yarar inşallah çıkınca alamadığım için böyle gezmek zor oluyor
Bu ikisinide birakin bir an once. Buzlazer dioda baslayin. Ince tuylerde tetikleme yapmiyor.Kizlar yuzumde sadece favori kismo ve biyiga lazer epilasyon yaptiriyorum. Biyik icin Alexander favorime de diyot leda isimli cihazla yapiliyor. 4 5 seans oldu favori kisimim dagildi baska yerlere sicradiyanaklarima dogru uzun uzun killar cikti daha once hic yoktu cok mutsuzum sizce biraksam dökülür mu
Ne yapsam bilemedim devam mi etsem biraksam mi ayrıca beyaz tenliyim killarim da siyah. ; (
Bende yaptiriyorum. Nerdeyse tamami dokuluyor benim tek tuk kalanlarda oluyor tabi. Lazeri yapan kisiye sordunuzmu bunu pekiMerhabalar ben yüzüme buz lazer yaptırıyorum ve 3.seans imı yaptırdım. Fakat bıyık ve cene bölgesinde özellikle dokulme olmuyor ama favorilerimde dökülme oluyor ama tabi yenisi de çıkıyor henüz bi azalma olmadı ama ise yarar inşallah çıkınca alamadığım için böyle gezmek zor oluyor
buz lazer ince tüylerde tetikleme yapıyor. tetikleme yaptığını işlem yapan bayan bile söyledi.Bu ikisinide birakin bir an once. Buzlazer dioda baslayin. Ince tuylerde tetikleme yapmiyor.
Banada yapmiyor dediler. Tetikleme yapan alexandrite lazerbuz lazer ince tüylerde tetikleme yapıyor. tetikleme yaptığını işlem yapan bayan bile söyledi.
Hamilelikte hormonlar degisir. Cikmasi normalBenim bıyık ve çenem bitti 9-10 aydır almıyorum çıkmadı çene altım çıktı hamilelikten midir nedir
Nerde yaptiriyorsunuz buz lazeribuz lazer ince tüylerde tetikleme yapıyor. tetikleme yaptığını işlem yapan bayan bile söyledi.
istanbul anadolu yakasında bir merkezdeNerde yaptiriyorsunuz buz lazeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?