• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüze lazer yaptıran bayanlar, bakabilirmisiniz lütfen?

MyLittlePrince

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
211
5
118
Yüzüme ütüleme diod lazer yaptırıyorum ve çenemde koyu sert kılların olduğu bölge ilk seanstan sonra döküldü bir ay sonraki seasta, yani bu ay hala çıkmadı. Acaba bir umut, bitmiş olabilir mi ki diyorum?:44:

aynen öyle bitmesi için çok erken en az 6 veya 8 seans gitmen lazım ben 5. seansımı yaptırdım gayet memnunum çok seyreldiler atıyorum 30 tane kalın kılım varken şuan 7 tane ince tüyüm çıkıyo

nerde ve hangi merkezde yaptırıyorsunuz hastane mi yoksa güzellik merkezi mi yazarsanız sevinirim yer araştırıyorum da

nerde ve hangi merkezde yaptırıyorsunuz hastane mi yoksa güzellik merkezi mi yazarsanız sevinirim yer araştırıyorum da

bi güzellik merkezinde yaptırıyorum ama çok araştırdım tavsiyeler üzerine başladım çok memnunumda. Ama güvenilir olmayan temiz olmayan işini iyi yapmayan bi güzellik merkezi de çok moral bozabilir iyi araştırın derim.
Konya'daysanız önerebilirim kendi gittiğim yeri.

bi güzellik merkezinde yaptırıyorum ama çok araştırdım tavsiyeler üzerine başladım çok memnunumda. Ama güvenilir olmayan temiz olmayan işini iyi yapmayan bi güzellik merkezi de çok moral bozabilir iyi araştırın derim.

istanbuldayım canım malesef

Nere

[/QUONeresiiiiiiiii??? Ben cok araştırdım Konya'da bulamamistim lutfen yardımcı olur musun :(

yaptırmayın yüze, bitti diyenler bence şanslı kesim ama onlarla tek tüklere iğneliye gidicek. ben acıbadem - yeditepe - estethica hepsine gittim, hatta yeditepe yüzümü yaktı dava açmiyim diye tüm paramı geri verdiler. yüzde yayılır hep, bıyıkla başladım boyuna kadar indi. 2 ablam ve annemde de aynı sorun oldu. şimdi iğneliye başladım, yolun başındayken bence hiç gitmeyin. en iyi çözüm iğneli.

Bence de tuyleriniz azsa baslamayin kalin killar gitti ama acik renkli ve ince o kadar cok tuy olustu ki ustelik yayildi simdi diyorum keske hic baslamasaydim lazere.ustelik boyuna falan atilirken korkuyorum. Bir zarari var midir

Back