ya bu okuduklarım bütün umudumu kırıyor.yüzünde yeniden tüy çıkanların acaba bir kaç yıl zaman geçtikten sonra mı çıkıyor.
ya arkdslar yuzumde hem ınce hem kalın tuyler var karıısk ıst bahcelıevler bakırkoy gungoren cıvarında lazer merkezı guvenılır varsa ozelden yazarmsnz ltfennn artık kandırılmak ıstemıorm yacok dolandırıcı var ınanınkı yardımcı olrsanız cok sevınırım
canım ozelden yazarmsn bana burdan goremeyeblrm este worlde hangı bolgene gıdıosn pahlı dıe duydum orası ben byaa
Benim sadace çene ve bıyık kısmında vardı çokta yoğun değildi..jiletli lazar uygulaması yaptırdım,yaptırmaz olsaydımm...gittikçe arttı ve yayıldı..aman diyim kesinlikle jilet sürdürmeyin ! eğer tüyleriniz koyu ve sert ise sadece o bölgeye ayva tüylere yaptırmadan alexsandır lazer uygulatablirsiniz.
canım pekı este worlde hangı makınayı kullanıyolar yuzun ıcın???
merhaba arkadaşlar benm yüzümde çok fazla kıl var kaşlarıma iğneli epilasyon yaptırıyorm bitti ama yüz bölgesi çok fazla acı veriyor dayanamıyorum lazer epilaysonda da jiletlemek istemiyorum kalınlaşmasınlar diye aslında tamda bilmiyorum yüze lazer nasıl uygulanır bir çare bulmam lazım artık buna ankarada yaşıyorum bana önerebilceğiniz merkez varmı yüze lazer nasıl olur
bende korkarak gitmiştim tıp fakültesi olunca biraz cesaret topladım,ben tüm yüze cesaret edemiyorum.Senin gittiğini yer nasıl?
bende yaklaşık 5 aylık araştırmalarımdan sonra ilk önce iğneli epilasyon yaptırmaya karar verdim ancak görüştüğüm bir kaç merkez gözeneklerimin belli olmadığını ve kılların yoğun olduğunu bu yüzden iz kalabileceğini söyledibende bu yüzden lazerle başlamaya karar verdim ve şubat ayında başladım diod lazer uyguluyorlardı uygulamadan sonra çok memnun kaldım 2.seansa gittiğimde çalışan bayanda şaşırdı 1 seans olmasına rağmen çok iyidi bugun 2. seansın kontrolüne gittim gayet memnunum bence korkularınızı yenin ve deneyin çünküher cilt aynı tepkiyi vermez ama kılsız olmak gibisi yokmuş inş tamamen kurtulurumda bu dertten ben sizlere bilgi vermeye çalışacağım çünkü bu durumun ne kadar can sıkıcı olduğunu biliyorum herkese iyi günlerr
Kızlar Anlım Çok Dar YEni Küçük Saçlarım Çıktı. Anlımı Lazer Epilasyonla Genişltmem Mümkün mü?
Lütfen :Bana Yardım Edin
bende nd yag lazer yaptırıyorum ama diode ile beraber yaptırmam gerekıo. diode lazerden sonra yüzünüzde iz falan oldu mu kardeşim favori bölgesine yaptırdı bikaç gün sonra morarır gibi oldu kendisi acı hissetmio ama mor gibi kabuk tutumuş gibi. eğer yüzdede öle oluyorsa cesaret edemiyorum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?