Yüze lazer epilasyon yaptıranlar fikir :#

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
Mrb kk üyeleri.yüzüme lazer epilasyon dusunmeye basladim.agda yaptiriyorum 2 gune cikiyor epilasyon aletiyle 3 gunde 1 aliyorum.cok bunaldim.arkadasim 2.seansini oldu 3 gun önce yeni oldugundan fikir veremiyor.sadece uzuyo ama döküluyo diyor..seansı 50 tl..yaz geldi birde sahilde yaşiyorum.önerileriniz varsa yardim edin

Basla tabi hemen epilasyona?
28 yazıyor nickte Giresunlumusun ?

hıc dusunme yaptır tabıkı, dudakustune yaptırıyordum hamılelık ıcın ara werdım, ama cok etkısı oluyo, kafadan 1 ay rahatsın, tuy yok :)

5 seansta yokoluyo gıbı bısı ama ten rengı we tuy yapısı onemlı, dr kontrolunde yaptır bıde .

Yüz bölgesine lazeri asla önermiyorum. Eğer yüzünüz komple sakal gibiyse yaptırıp, azaltıp iğneli epilasyona gidin.
Yok zaten azcık bir şey ve açık renk ise direk iğneli epilasyona gidin.
Onun dışında ben de vücuduma lazere gidiyorum çok memnunum.
Yüzde yayılma oluyor .Pişman olursunuz.

Ben yüzüme yaptırıyorum amcamın kızı da yaptırıyo biz cok memnunuz hele ben :/ kıl tüyle ugrascak insan deildim artık yorulmstum almaktan.. Ablam tavsiyesiyle bi yere gittim doktor, belli seans sayısı vermedi. ben sana şu zamanda biter diyemem dedi ve ben şimdi cıktıkca gidyorm ... normlde agda yapınca 1hfta dolmadan bile cıkıyodu lazere başladım 20.gün ilk bıyıklarım cıkmaya baslıyodu sonrasına yanak çene falan.. şimdi 10 seansı gecmiştir rahat 40gün temiz kalıyorm önce çene bölgem cıkıyo sonra yanak en son bıyık :)) yanii gidin ama tabi düzgün yer olsun.. Senelerce gidipde sonuc alamayanlar oldugunuda duyuyoruz görüyoruz

Yayilmayan yer yokki yuzumde zatenn ugrasmktn yorumdum agda yaptir kabarsin 5 gune ciksin..10 seansta tamamen bitmesi gerekmiyomu

Yayilmayan yer yokki yuzumde zatenn ugrasmktn yorumdum agda yaptir kabarsin 5 gune ciksin..10 seansta tamamen bitmesi gerekmiyomu

Benimki gibiyse bitmez:) şöyle diyeyim şakaklarımda bile vardı çenemde boynumda alnımda yüzümde burnumun üstünde bile :) hormon bozuklugu da yoktu.. Neyseki kurtuldum ya işte 10seansı geçmiştir ama çok az çıkıyo daha seyrek daha ince cıkıyo.. 40lira veriyom her gidişte kuaför gibi düşün 40lira veriyosun 1.5 ay cillop gibi geziyon :)

Son düzenleme:

Supermiş ya.benim alnimda faln yok yanak faul çene biyik.tüm yüz 50 yapiyolar ayda 1 seanslar.cikanlar ilk seanstan itibaren kopuyomuş sanirim.cekince geliyomus..yazin gunese maruz kalmaman lazmmis kisin yaptir diyolar nette

Yuze lazer epilasyonu kesinlikle onermiyorum, benim gittigim yer oyle dandik bir yer de degildi onu belirtiyim once turkiyenin en iyi hastanelerinden birinde yaptirdim, sonuç felaket. Yuzum 3 katina cikti resmen, hala igneliyle onun etkilerini yok etmeye calisiyorum keske ilk olarak igneliye baslasaymisim diyorum, he ben lazer yaptiririm 1 ay rahat dolasirim diyorsan git, ama lazeri biraktiktan sonra yuzunde hepsi aynen cikmaya devam edecektir, bence igneliye git hem zamanla azalacagi icin fiyati da duser ve 1 sene sonunda kurtulmus olursun

yaz aylarında kesinle yüze lazer yapmıyorlar,yapan olsa bile sen yaptırma bence,güneşten dolayı yüzünde kalıcı lekeler oluşabiliyor kışın bile sürekli güneş kremi öneriyorlar ben 8 seans yaptırdım ve hiç bi değişiklik olmadı benimkilerde...tüylerinin sert ve rengi siyah olması gerekiyor yoksa hiçbir işe yaramıyor.

Canım günaydın. Ben de yüzümdr lazere gidiyorum. Kol altım için iğneli epilasyona gidiyorum. O kadar acıkıyor ki. Yüzüne nasıl dayanıyorsun. Bide ben parmaklarımda bikaç tane tüy vardı. Onlara 3 kez iğneli yaptırdım iz kaldı. Yüzünde iz kalmıyor mu. Ben çok korkuyorum yüzümde iz kalır diye. Zaten güneş lekelerim var.

Meraba canim, benim aci esigim cok yuksek belki ondandir bilmiyorum ama lazerde canim daha cok yaniyodu, hatta igneliye giderken korktum cunku hep igneli daha cok acitiyormus diye duymustum ben de ama hic oyle gelmedi bana 2 saat dayandigimi biliyorum.belki senin yaptirdigin yerdeki uzman akimi cok yuksek tutuyodur cabuk bitsin diye, ki bence bu iyi bir sey belki de cihazi eskidir. Ayrica iz konusunda suphen olmasin benim yuzumde hicbir iz kalmadi ama yaz aylarinda dikkat etmek lazim ozellikle.bir de parmak ustune yaptirmissin ya orasi cok hassas bir bolge ondan iz kalmis olabilir benim de goz altlarim da minik delikler olusmustu 5 ay icinde gecti yani onlarin zamanla gececegini dusunuyorum yani hassas kisimlarda sorun olusturabilir kesin konusamiyorum bu yuzden ama ben memnunum yuze igneliden tavsiye ederim

Son düzenleme:

Ayy allahım dayanabilir miyim acaba. Peki azalma oldu mu kaç seans gittin.

Ayy allahım dayanabilir miyim acaba. Peki azalma oldu mu kaç seans gittin.

Ben 8 ya da 9 seans gittim toplamda ama cok duzenli gidemedim cunku oturdugum ilden kalkip istanbula gidiyorum igneli icin, dolayisiyla her ay duzenli oalrak gidemedigim zamanlar oldu, duzenli olarak gidersen daha cabuk bitecegini dusunuyorum, tabi uzmanin akimi uygun tutuyorsa, benim uzmanim akimi biraz dusuk tutuyo gibi geliyo bana cunku.neyse ben ilk zamanlar toplamda 3 saat gitmistim butun yuze, lazerden dolayi baya bir artmisti cunku bikac seans sonra 2 saate dustu en son yaptirdigimda 50 dk surdu.

ben gidiyorum tüm yüz ocakta başladım toplam 3 seans oldu işte gitmeni tavsiye ederim canım azaldılar çok benim ve 2 aya yakın tertemiz geziyorsun
70 tl ye yaptırıyorum ben tüm yüzü makina da jiletli değil soğutmalı ve traş yapılmadan yapılan sistem

Yüz çok riskli bir bölge ince tüylerin kalınlaşabilir yayılma yapabilir benim öyle oldu iğneli düşün derim...

ben yüze alexe gidiyodum yaz diye yapmıyorlar yüzüm kurt adam gibi oldu ağdalarla uğraşıyorum şuan hiç tavsiye etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…