- 7 Kasım 2022
- 1
- 0
- 31
- Konu Sahibi crreminder
Merhaba kızlar,
Özellikle estetik işlemleri tecrübe etmiş ve bu işlerden çok iyi anlayan kişilere sorularım var.
Bir süredir özgüvensizlikle mücadele eden biri olarak güzel bir değişim ve kendimi baştan yaratmak istiyorum. Hazır maddi imkanım da varken neden olmasın diyorum.
Boyum ve kilom ideal ölçülerde, kendimde değişiklikler yapmak istiyorum. Düzenli spor yapıyorum. Cilt ve saç bakımıma da özen göstermeye çalışıyorum. Sonuçta dış görünüş ve imajımız bizim en güzel giysimiz.
Aşağıda paylaştığım görseldeki(kendisi influencer olduğu için rahatlıkla paylaşıyorum) şekilde bir görüntü için ne gibi işlemlere ihtiyaç var ? Kaç ml gerekir ve buradaki dolgu, botoks işlemlerini düzenli yaptırmak gerekiyor biliyorum. Seans seans gidebilebileceğim ve yüzü çekici ve altın orana göre tasarlayan bir doktora ihtiyacım var. İstanbul içi olursa sevinirim. Standart doktorların dışında. Rus, Arap, İranlı ve Azerbaycanlı doktorların da iyi olduğunu duydum. Bu yüzden tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Çok doğal gözükmesine gerek yok. Sadece aşırı dolgu ile pillow face ya da estetik faciasına dönüşmeden düzgün, net bir yüzüm olsun istiyorum. Deneyimli kızlarım bana bir yol gösterebilirseniz çok sevinirim. Benim de az çok deneyimlerim oldu karşılıklı fikir alışverişi de yaparız. Ayrıca medikal cilt bakımı (mezoterapi,prp,altıniğne vb.) önerilerinize de açığım.
Şimdiden hepinize çok çook teşekkür ederim.
Özellikle estetik işlemleri tecrübe etmiş ve bu işlerden çok iyi anlayan kişilere sorularım var.
Bir süredir özgüvensizlikle mücadele eden biri olarak güzel bir değişim ve kendimi baştan yaratmak istiyorum. Hazır maddi imkanım da varken neden olmasın diyorum.
Boyum ve kilom ideal ölçülerde, kendimde değişiklikler yapmak istiyorum. Düzenli spor yapıyorum. Cilt ve saç bakımıma da özen göstermeye çalışıyorum. Sonuçta dış görünüş ve imajımız bizim en güzel giysimiz.
Aşağıda paylaştığım görseldeki(kendisi influencer olduğu için rahatlıkla paylaşıyorum) şekilde bir görüntü için ne gibi işlemlere ihtiyaç var ? Kaç ml gerekir ve buradaki dolgu, botoks işlemlerini düzenli yaptırmak gerekiyor biliyorum. Seans seans gidebilebileceğim ve yüzü çekici ve altın orana göre tasarlayan bir doktora ihtiyacım var. İstanbul içi olursa sevinirim. Standart doktorların dışında. Rus, Arap, İranlı ve Azerbaycanlı doktorların da iyi olduğunu duydum. Bu yüzden tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Çok doğal gözükmesine gerek yok. Sadece aşırı dolgu ile pillow face ya da estetik faciasına dönüşmeden düzgün, net
Şimdiden hepinize çok çook teşekkür ederim.