Yüzdeki Yağ bezeleri.

aa öylemi tamam bi bakayım en kısa zamanda LR dediğiniz laroche markasımı acaba? nerede bulabilirim fırçayı? Gümüş içerikli olan jel ve kremde mi aynı markanın nurcan hanım?

aa öylemi tamam bi bakayım en kısa zamanda LR dediğiniz laroche markasımı acaba? nerede bulabilirim fırçayı? Gümüş içerikli olan jel ve kremde mi aynı markanın nurcan hanım?
Merhaba
Özeldeki mesajınızı cevaplamıştım burayı yeni gördüm. LR başlı başına bir marka. Alman firması. Gümüş içerikli jel ve kremler de LR ın microsilver seti. Üye olarak almak mantıklı oluyor çünkü üyelere %40 indirimli oluyor

Bende de var onlardan çok. Çenem de ve anlımda yanaklarım da az az var. Sıktığım zaman izleri yara olup kalıyor. Hakikaten ne yapmak lazım!?
Merhaba arkadaslar ayni sorun bendede vardi izmir alsancakta likya estetik merkezi ni tavsiye etti bir arkadasim gittim ve cilt bakimi yaptirdim bunlarin hepsini temizlediler ayda bir kez duzenli yaptirmam gerektigini soylediler 3 kez yaptirdim cildim suan puruzsuz ve cok mutluyum kesinlekle tavsiye ediyorum profosyonel estetisyenler ve gercekten isinin ehliler bu durumdan sikayetci olan herkese oneririm yillardir yag bezesi ve cilt kurulugu sikayetim vardi suan ise hicbir sorunum kalmadi

Arkadaşlar merhaba ben de uzun zamandır göz altındaki yag bezelerinden sikayetciydim bi kaç urun kullandım ama geçmedi sonunda doktora gittim ve munderm diye bi jel verdi yaklaşık 20 gündür kullanıyorum ve inanın sil gözümün altındakiler hemen hemen bitti sağ taraf ise baya azaldı lekeler içinde ayrıca expigment kullanıyorum iki kutu yazdı bitirmem gerekiyormus bende bitireceğim kabusumsona eriyor inşallah 😍

X