Yüzdeki Yağ bezeleri.

pearlpearl

🌿
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
1.195
1.220
Benim göz altlarımda minik yağ bezeleri (beyaz tanecikler) var. Galiba alnımda da çıktı. Çünkü sabah bi baktım bir sürü pembe nokta vardı sivilce gibi alerji sandım ama sanırım yağ bezesi olmuşlar. Ne olduğunu anlamadım tam olarak.
Yağ bezeleri için bir şey uygulayan ve paydasını gören arkadaşlarım burada paylaşabilirler mi acaba? Şimdiden teşekkürler. :KK71:

Bende de var onlardan çok. Çenem de ve anlımda yanaklarım da az az var. Sıktığım zaman izleri yara olup kalıyor. Hakikaten ne yapmak lazım!?

Bende de var geçen hafta doktora gittim, bana bunların güneş nedeniyle olduğunu zamanında önlem almadığım için meydana geldiğini birşey yapılamayacağını söyledi ancak yüzümü temizlemem ve arkasından nemlendirmem için ilaç verdi bir haftadır kullanıyorum hergün biraz daha azalıyo sanki faydasını bir haftada gösterdi diyebilirim ama tamamen geçmedi henüz ilaç bitince görücez artık

Nemlendirmek işe yarıyorsa ben de yapayım. Yüzümü sabunlarım arada bir. Bazen gül suyu ile de temizliyorum cilde iyi geliyor. Benim aslında gözlerimin altında vardı ama bir gün içinde alnımda 15-20 tane çıktı. :KK53:

Nemlendirmek işe yarıyorsa ben de yapayım. Yüzümü sabunlarım arada bir. Bazen gül suyu ile de temizliyorum cilde iyi geliyor. Benim aslında gözlerimin altında vardı ama bir gün içinde alnımda 15-20 tane çıktı. :KK53:

Beni yanlış anladınız sanırım. Ben sadece nemlendirmek demedim. Doktorun verdiği ilaç yüzü yakıyo ve kurutuyo anında, bu nedenle ilacı kullandıktan sonra iyi bir şekilde nemlendirmek gerekiyor.

Beni yanlış anladınız sanırım. Ben sadece nemlendirmek demedim. Doktorun verdiği ilaç yüzü yakıyo ve kurutuyo anında, bu nedenle ilacı kullandıktan sonra iyi bir şekilde nemlendirmek gerekiyor.

Hmm anladım. Ben ilaç kullanmıyorum ama çok fazla bir şey yok zaten. Benimkiler 1 günde çıktı ama şimdi geçiyorlar yavaş yavaş çok şükür.

ilacın ismi ne acaba tretin mi?

yüzümde değilde koltuk altında ve bacağımda war olanlar warsa ve çözümünü de söyleyebilirler mi lütfeeennn ya da yüze uygulanan oralarsa da uygulanır mı

bende de oluyordu ara ara ..vucut kendi yapıyormuş bunu ..ben dahiliyeciye gidiyordum ,bi iğne batırıp içini sıkıp temizliyordu ..bir hafta sıkığı yerler kızarık kalıyo sonra geçiyo ama zamanla yine oluyor ..sıktırdıktan sonra olmasın diye kil maskesi kullanın ..yeni aldım ben de ..yine oluşmaya başlar gibiydi ..dışardan görünmüyor ama elleyince pütür pütr elime geliyordu ..kil maskesi yapıyorum iki haftadır haftada iki kere ..işe yaradı kaybldu bezeler ..

bende de oluyordu ara ara ..vucut kendi yapıyormuş bunu ..ben dahiliyeciye gidiyordum ,bi iğne batırıp içini sıkıp temizliyordu ..bir hafta sıkığı yerler kızarık kalıyo sonra geçiyo ama zamanla yine oluyor ..sıktırdıktan sonra olmasın diye kil maskesi kullanın ..yeni aldım ben de ..yine oluşmaya başlar gibiydi ..dışardan görünmüyor ama elleyince pütür pütr elime geliyordu ..kil maskesi yapıyorum iki haftadır haftada iki kere ..işe yaradı kaybldu bezeler ..

Kil maskesi tam olarak nasıl oluyor? Evde mi yapılıyor yoksa hazır mı alınıyor?

Benim göz altlarımda minik yağ bezeleri (beyaz tanecikler) var. Galiba alnımda da çıktı. Çünkü sabah bi baktım bir sürü pembe nokta vardı sivilce gibi alerji sandım ama sanırım yağ bezesi olmuşlar. Ne olduğunu anlamadım tam olarak.
Yağ bezeleri için bir şey uygulayan ve paydasını gören arkadaşlarım burada paylaşabilirler mi acaba? Şimdiden teşekkürler. :KK71:
yağ bezeleri yediklerimizden dolayı vucut uretıyor o yuzden dıstan cerrahı bır mudahale dısında bırseyın etkısı olacagını zannetmıyorum kolestrol oalbılır ve tabı yedıklerımız ama sunu denedımmm suuuu suuuuuuuu suuuuuuuuu su içiyorum bır haftadır sıcak su soguk su acayıp ıse yaradı resmen sondu dıyebılırım deneyın derımmmmmm

qül suyu iyi qeliomuş öyle duydum bendede var ama denemedım. doktora qıdıp yaktırcam. yada ılaç yazıolarmış deri yenileyici.

Bende de var,özellikle gözaltlarımda,bir de göğüs bölgemde,yani boynumla göğüslerim arasında kalan kısımda.kil maskesini tesadüfen yapmıştım,işe yaradığını gördüm.aktarlarda var,ben bir paket aldım 5liraya,sanırım yarım kilo falan.iki üç tatlı kaşığı kille bir o kadar suyu karıştırıyorum,sıvı bir krem gibi yapıp yüzüme,boynuma göğsüme sürüyorum.gözümün üstündekilere de aknelyse aldım,burdan okumuştum,bir kürdanla sadece yağ bezesinin üstüne bir parça krem koyup 3,4saat bekletiyorsun,biriki gün yapıyorsun,sonra o yağ sivilce gibi yüzeye çıkıyor,sıkıyorsun,ama minik pütürlere kil çok etkili,bu dediğim kremi sürüp güneşe çıkmayan iz yapıyor.

qül suyu iyi qeliomuş öyle duydum bendede var ama denemedım. doktora qıdıp yaktırcam. yada ılaç yazıolarmış deri yenileyici.

Benim de göz altımda çıkmıştı dün yengem onu iğneyle delip sıktırdı. Şu an şiş ve yara.İnşallah iz miz kalmaz çok korkuyorum.

Benim de göz altımda çıkmıştı dün yengem onu iğneyle delip sıktırdı. Şu an şiş ve yara.İnşallah iz miz kalmaz çok korkuyorum.

Ben de aynısını yapmayı düşündüm.Merak ettim iz kaldı mı sizde? Kalmadıysa ben de aynı yöntemi denerim. Aksi taktirde yaktırırım lazerle.

Ben cok cektim bu yag bezelerinden dermatologlara bi yigin para verdim ama gecmiyor :KK43: careyi karbonatta buldum, organik bikarbonat var ya hani bazilari iciyr, onu camur gibi yapip yuzume surdum haftada bi kac defa, cok ise yaradi azalma oldu, ama sonra biraktim yine portlediler :KK43: Anlamadigim beslenme de degil, yagli yemiyorum, abur cubur yemiyorum, duzenli spor yapiyorum neden varlar bilmiyorum :KK43:

Benim alnım küçük küçük onlarla dolu sivilcem falan yok ama dışarı çıktığımda güneşte aşırı şekilde alnım kaplı bi şekilde görünüyor ve iğrenç duruyor 1,5 senedir varlar ve napacağımı şaşırdım artık :KK43:

Ben yüzüme epilasyon yaptırdıktan sonra minik yağ bezelerim ve çenemde deri altı kistlenen sivilceler o kadar arttı ki ne yapsam bilemiyorum birinden kurtuluyorum derken biri çıkıyor. baş verip patlamıyor sertleşip içte şişip şişip duruyo delip ben çıkarmak zorunda kalıyorum ve cildim o kadar tahriş oldu ki kimseye de yüze epilasyon tavsiye etmiyorum kıl kökleri iltahap yapıp kistleşiyormuş. beyaz yağ bezelerimde içini ben boşalttıkça doluyor çok gıcık bi şey gerçekten

Ben yüzüme epilasyon yaptırdıktan sonra minik yağ bezelerim ve çenemde deri altı kistlenen sivilceler o kadar arttı ki ne yapsam bilemiyorum birinden kurtuluyorum derken biri çıkıyor. baş verip patlamıyor sertleşip içte şişip şişip duruyo delip ben çıkarmak zorunda kalıyorum ve cildim o kadar tahriş oldu ki kimseye de yüze epilasyon tavsiye etmiyorum kıl kökleri iltahap yapıp kistleşiyormuş. beyaz yağ bezelerimde içini ben boşalttıkça doluyor çok gıcık bi şey gerçekten

Merhaba
LR ın fırçalı bir temizleyicisi var hassas başlıklı. Derinlemesine temizlik için çok faydalı olacaktır. Bir de gümüş içerikli özellikle sivilceli ciltler için uygun yüz yıkama jeli ve kremini kullanabilirsiniz. Gümüş içermesi dolayısıyla bakterileri öldürüyor böylece sivilceler yayılmıyor. Geçmiş olsun

X