• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzdeki tüyleri sarartmak

mrvksc

Erkegine asıkkk * m&m :)
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
101
0
46
Aksaray
Ne yapacagımı sasırmıs durumdayım. yüzümdeki tüylerle basım dertte. suan yüzümü ipli epilasyon aletiyle alıyorum ama kırdıgını farkettim ilk baslarda iyidi fakat. Tüylerimi sarartmak istiyorum ama bir sürü marka var hangisi iyi yada kötü bilmiyorum yada ne kadar etkili aranızda kullananlar varsa lütfen yardımcı olabilir mi ?:26:​

Ben sesu nun tüy saratıcısını kullanıyorum ama ben yüzümü hiç almadım ince tüyler, o yüzden bende işe yarıyor tüy sarartıcı, bir kere kullanıyorum üç ay falan gerek duymuyorum bir daha:)

benimkilerde cok kalın degiller ama sesu icin pek iyi seyler duymadım tüyleri uzatıyormus sen böyle bir sey farkettin mi ?:44:​

Lazerle tüy sarartma oluyomuş.Ama internette bununla ilgili pek bilgi bulamadım.Emel acarla en baştanda izlemiştim.Lazerle yapıyolar.kadının favorileri simsiyahtı , işlem sonrası favori denen bişey kalmadı görmedim.İnternette bunla ilgili bi bilgi bulamadım ama emel acardaki cilt bakımını yapan kadının o merkezini buldum intrnetten.Arayıp bi sorucam öyle sarı mı kalıyo dökülüyo mu eski haline dönüyo mu vs diye..

yüzdeki tüyleri sarartmak için ben çok araştırdım en iyisi sally hansen büyük çoğunluk ondan memnundu ama onuda ben bulamadım malesef. sanırım satılmıcakmış artık türkiyede.ama bulabilirsen onu dene derim ben kullanmadım ama çok yorum okudum onunla ilgili.

Ne yapacagımı sasırmıs durumdayım. yüzümdeki tüylerle basım dertte. suan yüzümü ipli epilasyon aletiyle alıyorum ama kırdıgını farkettim ilk baslarda iyidi fakat. Tüylerimi sarartmak istiyorum ama bir sürü marka var hangisi iyi yada kötü bilmiyorum yada ne kadar etkili aranızda kullananlar varsa lütfen yardımcı olabilir mi ?:26:​

sesu kulanıyordum onceden ta kiii yanlıslıkla hatırlamadıgım icin vivet alana kadar vivet kesinlikle cok daha iyi sesu bir sure sonra turuncumsu gibi yapıyordu ve cok cirkin oluyordu vivette hem daha az bekletiyorum hemde hic oyle renk degisimi gibi birsey yasamadım ve sesu gibide uzatmıyor tuyleri oldukca memnunum ama kökten kurtulmak lazım bunlardan o ayrı...:ssz:

Lazerle tüy sarartma oluyomuş.Ama internette bununla ilgili pek bilgi bulamadım.Emel acarla en baştanda izlemiştim.Lazerle yapıyolar.kadının favorileri simsiyahtı , işlem sonrası favori denen bişey kalmadı görmedim.İnternette bunla ilgili bi bilgi bulamadım ama emel acardaki cilt bakımını yapan kadının o merkezini buldum intrnetten.Arayıp bi sorucam öyle sarı mı kalıyo dökülüyo mu eski haline dönüyo mu vs diye..

Evet o bölümünü bende izlemiştim arastırıyım bir :37:

yüzdeki tüyleri sarartmak için ben çok araştırdım en iyisi sally hansen büyük çoğunluk ondan memnundu ama onuda ben bulamadım malesef. sanırım satılmıcakmış artık türkiyede.ama bulabilirsen onu dene derim ben kullanmadım ama çok yorum okudum onunla ilgili.

Tesekkür ederim bir bakayım eczanelere fn sally hansen'e :)​

sesu kulanıyordum onceden ta kiii yanlıslıkla hatırlamadıgım icin vivet alana kadar vivet kesinlikle cok daha iyi sesu bir sure sonra turuncumsu gibi yapıyordu ve cok cirkin oluyordu vivette hem daha az bekletiyorum hemde hic oyle renk degisimi gibi birsey yasamadım ve sesu gibide uzatmıyor tuyleri oldukca memnunum ama kökten kurtulmak lazım bunlardan o ayrı...:ssz:

Tamamdır tesekkür ederim ins bulurum viveti :)​

Canım sordunmu arayıp ?bende bu konuyu merak ediyorumda

Ben sally hansen kullandım ve bundan sonra en vazgeçilmez ürünümdür kendisi...Ne uzatıyor ne kalınlaştırıyor..Sarartma özelliği ten rengine yakın..İnanılmaz doğal duruyor...
Fiyatı biraz pahalı ama çok başarılı...
Yüz için olanı da gayet başarılı...
Hiç boşuna aldırmayın yüzlerinizi...Resmen görünmez hale getiriyor tüyleri....

Son düzenleyen: Moderatör:
sesu kullanıyorum bende ilk sürdüğümde altın gbi parlıyo hoş olmuyo oyüzden ama aradan 2 gün geçtikten sonra parlamasıda kalmıyo uzun zamandır kullanıyorum yüzümede kollarımada kullandım yüzümde az var zaten ama kollarımı güzel sarartıyo hiç öyle uzadığınıda farketmedim

ben de sarartıcı kullanıyorum..sesu saten vivet hepsini kullandım 4 yıldır kullanıyorum..ama en son yanlış mı kulllandım bilmiyorum...sally hansen diye marka varmış onun yüz için sarartıcısı var mı on dan denicem alıp...

Ya sarartıcı kılları uzatıyor mu? Elmacık kemiklerimde ve göz çevremdeki tüylere uygulamayı düşünüyorum bir zarar gelir mi ki?

Doğal yönden deneyin kahve karbonat karışımının alım sonrası sürüldüğünde azaltığını giderek çözüm olduğunu okumuştum. Ben de deneyeceğim. Beyaz tenli olunca belirgin oluyor.

Back