• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzdeki tüyler

dilyar

bitanecik kizim
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
817
36
98
Kizlar yüzümdeki tüyleri neyle alursam alayim alerji oluyor.Ada,Sir Ada,ip ne demediysem hepsindede alerji oluyor yüzüm alerji olmamasi Icin yüzümdeki tüyleri aldiktan sonrs ne yapinca allerji olmasini önlerim bana bi fikir verrecke olan varmi.

Cevaplar icin simdiden tesekkürler

Çilek içerikli yağ veya krem filan sürebilirsiniz,iyi geldiğini duymuştum.Bir de hijyen de önemli belki de ondan oluyordur,bazı ciltler çok hassas.

benimde öyle oluyo almadan önce nemlendirici krem sürüyorum aldıktan sonrada nemlendirici krem sürüyorum alerji falan olmuyo

benim de çok hassas hemen kızarıyor kabarıyor:( ben almadan önce bebek pudrası sürüyorum biras etkisini görüyorum.. ama su nemlendirici işini hiç denemedim bide onu deneyim:)

Aldıktan sonra da taze naneyi ezip sürün kızlar
Düzenli yaparsanız bi süre sonra almanıza bile gerek kalmıyor

arkadaşlarrr yüz için tüyleri çoğaltmayan bi yöntem önerirmisiniz.hiç aldırmadım yüzümü 26 yaşındayım.ip mi iyi sir ağda mı cevapp lütfenn :34:

arkadaşlarrr yüz için tüyleri çoğaltmayan bi yöntem önerirmisiniz.hiç aldırmadım yüzümü 26 yaşındayım.ip mi iyi sir ağda mı cevapp lütfenn :34:

Tanacan titanium konservesini kullanabilirsiniz... 5 kullanimdan sonra herhangi bir hormonel bozuklugu yok ise tuy cikma zamanini geciktirecektir... Cildiniz hassas ise hassasiyet giderici kopuk kullanabilirsiniz...

yüzünü aldırmadan bir gün önce banyo yapacaksın , aldırdığın gün banyo yapmayacaksın

çilekli yağ müthiş bir şey en son kuaförde yüzümü aldırdıktan sonra sürmüşlerdi . mis gibi çilek kokmuştum :9:

Son düzenleme:
Hassasiyeti giderici köpük nasil oluyor.
$ossion köpük.jpg

Agda sonrasi olusan tahrisleri onleyebilirsiniz,agda sonrasi kizaran bolgeye masaj yaparak uyguladinizda cildiniz puruzsuz ve esnek duruma gelmesini saglar.

benim yüz tüylerim dağınık kalın değil ama beyaz tenliyim siyah oldukları için rahatsız ediyor.daha karar veremedim sir mi ip mi kuaförler de alma kalınlaşır diyorlar:((

yaaa lütfen yüzünü aldıran deneyimli arkadaşlar cevap verirmisiniz.iple mi sirle mi aldırıyım sir bıyık bölgemde sivilce yapıyor ve çabuk çıktı sanki.tüylerim inca ama dağınık favorilerim yanak bölgeme geliyor artık güneş kemleri mi çoğalttı anlamadım önceden bu kadar dağınık değildi ,ne yapmalıyım ???:18:

yaaa lütfen yüzünü aldıran deneyimli arkadaşlar cevap verirmisiniz.iple mi sirle mi aldırıyım sir bıyık bölgemde sivilce yapıyor ve çabuk çıktı sanki.tüylerim inca ama dağınık favorilerim yanak bölgeme geliyor artık güneş kemleri mi çoğalttı anlamadım önceden bu kadar dağınık değildi ,ne yapmalıyım ???:18:

merhaba siteyi uzun zamandır takip ediyordum fakat ilk defa yazmak nasip oldu. bende yüzlerdeki tüylerden çekiyorum.
yüzüne sakın ağda vurma canım yüzün mahvolmasın. ip ile almanı öneririm. ben kendim ip ile almaya yeni başladım. bunca zamandır ne diye iple almamısım hiç anlamıyorum. hem tüyler geç çıktı hemde daha zayıf çıktılar. bide yüzüne krem nemlendirici felan kullanma onlarda tüyleri arttırıyormuş.
umarım faydalı olmusumdur. sakın sakın ne sir ne de nrmal ağda kullan. ip en iyisi

Back