• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzdeki Tüyler icin yardım lütfen !!!

ya kızlar bende yüzümdeki tüylri sarartmak için oksijenli su aldım ama netteki yorumları okuyunca tetirgin oldum aksine uzatıyormuş tüyleri diye yazmışlar ikilem arasında kaldım şimdi daha önce bu yöntemi kullanmış arkadaşlar varsa tavsiyelerini paylaşırlarsa sevinirm durup dururken iş açmakistemiyorum başıma

Ben ankarada bir aktardan alıyorum 10 tl , yaklasık 3 ay kullanıyorum..Bacaklarıma spreyi sıkarak avucumun iciyle masaj yapıyorum..3 gün arka arkaya bu işlemi yaptıktan sonra bekle ki bacaklarda tüy cıksın :) Eskiden 10 günde bir yapardım agda simdi 4 yıldır rahatım ayda1 kez yapıyorum..Bu arada yüz tüyleri icin hala net bir acıklama yapan olmadı :(

canım parfaitamour inanamıyorum ya, bu spreyden benim dışımda birileri haberdarmış ve kullanıyormuş ne ala:)

ben kolum için kullandım şişesi 1 sene gidiyordu, ne bereketliydi ya, 3 şişe bitirdim son şişeden sonra hiç bir yerde bulamadım, kol kıllarımı ağdayla almaya başladım saçma sapan çıkmaya başladılar.

ankaradan aldığın aktarın adını yerini yazar mısın? ben istanbuldaym, sormadığım eczane kalmamıştı demekki yanlış yerde arıyorum :)

ama sanırım arkadaşlara söylemeyi unuttuğun bir şey var. kokusu :) metan gazı misali. banyo 1 gün iptal oluyor:)
cevap yazarsan sevinirim parfaitamour

Parfaitamour aktarın telefonu falan varmı yada aktarın adını yazarmısın,siteden bir komsuda kullanmıs gecen sene,anlata anlata bitiremedi tek kusuru kokusuydu dedi,ben kokuya falan razıyım kadının bacaklarında tüy diye bisey kalmamıs resmen,yüzünde sakal var bacagında tüy yok yaa :)) lütfen yardımcı ol aktara ulasmam lazım

Parfaitamour aktarın telefonu falan varmı yada aktarın adını yazarmısın,siteden bir komsuda kullanmıs gecen sene,anlata anlata bitiremedi tek kusuru kokusuydu dedi,ben kokuya falan razıyım kadının bacaklarında tüy diye bisey kalmamıs resmen,yüzünde sakal var bacagında tüy yok yaa :)) lütfen yardımcı ol aktara ulasmam lazım

yagmur damlası , ben white flesh kullanıyorum canım,netten siparis etmistim bi siteden..1,5 yıldır cok rahatım,kokusu var ama öyle cok abartılacak gibi değil.ben odada tv izlerken bile sürüyorum mesela.Kullanacaksan sabret 3 ayın sonunda bacaklarında kıl tüy derdin kalmayacak emin ol , fiyatıda cok uygun 10 lira civarında ve en az 4 ay kullanırsın.İnternetten ara bulursun sanırım ,tüy dökücü hakkında ahkam kesenlere kulaklarını tıka ve 3-4 ay kullan,ağdadan bile daha iyi bu ürün,cevremde herkes kullanıyor :)

yagmur damlası , ben white flesh kullanıyorum canım,netten siparis etmistim bi siteden..1,5 yıldır cok rahatım,kokusu var ama öyle cok abartılacak gibi değil.ben odada tv izlerken bile sürüyorum mesela.Kullanacaksan sabret 3 ayın sonunda bacaklarında kıl tüy derdin kalmayacak emin ol , fiyatıda cok uygun 10 lira civarında ve en az 4 ay kullanırsın.İnternetten ara bulursun sanırım ,tüy dökücü hakkında ahkam kesenlere kulaklarını tıka ve 3-4 ay kullan,ağdadan bile daha iyi bu ürün,cevremde herkes kullanıyor :)

slm kekenoz, iyi bir internet kullanıcı olduğumu düşünürüm hep çünkü internetten çok alışveriş yaptım bugüne kadar. ama ben bulamadım internette satılan bir yer. bulursan linkini yazar mısın teşekkür ederim şimdiden...

merhaba ariadne, ben icinde 6 adet olan kutudan almıstım gecen sene,hala kullanıyorum bitmedi ..Bacaklarıma ayda bir kez kullanıyorum yetiyor ..ınternetten satıs yapılan siteleri ararsan bulursun sanırım ben gecen yıldan beri almıyorum bitiremedim cünkü :)

benimde yüz bölgemdeki tüyler çok sinirimi bozuyodu
dayanamadım bende sir ağdayla aldım öyle çokta çıkmadı
inan bi 3 ay yetti bana almak sonra duydumki yüze
yapılan ağda erken kırıştırıyomuş sarkıtıyomuş yüzü bende
kuaförde oryalle sararttım ama mükemmel oldu şimdiye kadar
neden yaptırmamışım dedim 1 ay oldu hala sapsarılar hiç belli
olmuyolar şimdi sıra kolarımda tavsiye ederim dene istersen

ariadne77 süpheli bencede :))

ne gerizekalı insanlarsanız..

kadın milleti işte hepiniz gerizekalısınız. günlerdir white flesh i alabileceğim bir site aradım en sonunda forumlar çıktı buraya sırf bu yüzden üye oldum yoksa boyle saçma sapan sitelerde işim olmaz. nereden alındığını sordum link istedim ama ne olacak tabiki kadınlar var başında bi işi beceremezler. sizin gbi insanlar yüzünden cinsiyetimden utanıyorum ne soruma cevap alabiliyorum ne de bana bir yarar sağlıyo bide gelmişler reklam yapmakla suçlanıyorum. şurada 2 tane erkek olacaktı 10 defa link i göndermişlerdi. link ne demek acaba biliyor musunuz siz yaa? ne olacak şimdi siteden mi atacaksınız blokliycak mısınz? ne olur yapın.. fayda göremedikten sonra neye yarıyor ki zaten?!!!

ne gerizekalı insanlarsanız..

kadın milleti işte hepiniz gerizekalısınız. günlerdir white flesh i alabileceğim bir site aradım en sonunda forumlar çıktı buraya sırf bu yüzden üye oldum yoksa boyle saçma sapan sitelerde işim olmaz. nereden alındığını sordum link istedim ama ne olacak tabiki kadınlar var başında bi işi beceremezler. sizin gbi insanlar yüzünden cinsiyetimden utanıyorum ne soruma cevap alabiliyorum ne de bana bir yarar sağlıyo bide gelmişler reklam yapmakla suçlanıyorum. şurada 2 tane erkek olacaktı 10 defa link i göndermişlerdi. link ne demek acaba biliyor musunuz siz yaa? ne olacak şimdi siteden mi atacaksınız blokliycak mısınz? ne olur yapın.. fayda göremedikten sonra neye yarıyor ki zaten?!!!

Ariadne77,kadın rumuzuyla kadınlar sitesine katılıyorsun sonrada bizlere hakaret ediyorsun..Sitede link vermek yasak o yuzden kimse link vermiyor olamaz mı sence ? Ayrıca neden white flesh arıyorsun ısrarla ,koca istanbulda baska marka tüy dökücü mü yok :)

Back