• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzdeki Tüyler icin yardım lütfen !!!

parfaitamour

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2010
20
0
36
Ankara
bacaklarımdaki tüy sorununa cözüm buldum fakat yüzümdeki tüyler icin ne yapacagım bilmiyorum,bu konuda fikirlerinizi paylasırsanız cok sevinirim..

bacaklarım icin bi sprey kullanıyorum fakat yüze uygulanmadıgı icin ne yapacagımı bilemedim,lazer epilasyonunda işe yarayacağına inanmıyorum ince tüylerde..limon pudra tavsiye etmisler du bakalım bi deneyeyim belki iyi gelir :)

white flesh tüy dökücü sprey kullanıyorum ben bacaklarım icin..tavsiye ederim fakat ilk bi kac kullanımdan sonra pes edecekseniz hic baslamayın derim.Ben o hatayı yapmıstım jiletle alınmıs gibi oldu ilk seferinde bıraktım..Sonra nasıl kullanmam gerektigini anlattı bi yakınım tekrar basladım,4 yıldır kullanıyorum simdi cok rahatım,bacak tüylerim yarı yarıya azaldı ve inceldi..Bacak sorununu hallettik yani sıra yüzdeki tüylere geldi :)

white flesh tüy dökücü sprey kullanıyorum ben bacaklarım icin..tavsiye ederim fakat ilk bi kac kullanımdan sonra pes edecekseniz hic baslamayın derim.Ben o hatayı yapmıstım jiletle alınmıs gibi oldu ilk seferinde bıraktım..Sonra nasıl kullanmam gerektigini anlattı bi yakınım tekrar basladım,4 yıldır kullanıyorum simdi cok rahatım,bacak tüylerim yarı yarıya azaldı ve inceldi..Bacak sorununu hallettik yani sıra yüzdeki tüylere geldi :)

bu tüy dokucu sende işe yaramıs ama herkesın vucut yapısı kılı tuyu ne bılıyım hormonları farklıdır ben yuzumu iple alıyorum ayda bır kendım yapıyorum sonra cıkınca yıne alıyorum oyle memnunun tabı alınca ilk 2 gun falan kırmızılık oluyo kapatıcı kullanarak halledıyorm

Ben ankarada bir aktardan alıyorum 10 tl , yaklasık 3 ay kullanıyorum..Bacaklarıma spreyi sıkarak avucumun iciyle masaj yapıyorum..3 gün arka arkaya bu işlemi yaptıktan sonra bekle ki bacaklarda tüy cıksın :) Eskiden 10 günde bir yapardım agda simdi 4 yıldır rahatım ayda1 kez yapıyorum..Bu arada yüz tüyleri icin hala net bir acıklama yapan olmadı :(

Yüzündeki tüyler icin epilasyon yayı kullanabilirsin,arkadasım kullanıyor ve gayet memnun ..White flesh tüy dökücüyü bulamadım antalyada :( deli gibi her yeri aradım yok ,nasıl bulabilirim bilmiyorumkismile

Yüzündeki tüyler icin epilasyon yayı kullanabilirsin,arkadasım kullanıyor ve gayet memnun ..White flesh tüy dökücüyü bulamadım antalyada :( deli gibi her yeri aradım yok ,nasıl bulabilirim bilmiyorumkismile

Merhaba Yağmurdamlası bu epilasyon yayı nasıl kullanılıyor? Sadece bıyık için mi yoksa alında ve yanaktaki kılları da alıyor mu? Kozmetik marketlerde gördüm ama çok kalın bir yapısı var nasıl işe yarıyor anlamadım. Bilgi verebilir misin biraz? Sağol..

benimde yanaklarımda var inanın bi süre sonra insanda piskolojik sorun oluyor. almak istemiyordum çoğalır diye bi gün dayanamadım ağda yaparken yanaklarımı da aldım ama öyle mutlu oldum ki tüysüz olunca gelip gidip aynaya baktım. ama çıkış devresi hiç iyi olmuyor hem dogal görünümü kalmıyor alındığı belli. ağdayla alınca sarı tüylerde alınıyor daha belirgin çıkıyor. bi yönteminiz yokmu bunları kökünden yok etmeye . hani tamamen gitmesede biraz azalsın , zayıflasın belirsiz olsunlar . Derdime çareeeeeee.

Back