- Konu Sahibi parfaitamour
bacaklarımdaki tüy sorununa cözüm buldum fakat yüzümdeki tüyler icin ne yapacagım bilmiyorum,bu konuda fikirlerinizi paylasırsanız cok sevinirim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım aynı dert bene de var bu limon pudra nasıl birşey anlatabilir misin?
ah canım ah kelin merhemi olsa kendi basına sürermiş kaydirigubbakcemile3 bacaklarında olsa kolaydı fakat yüzdekiler icin bende care arıyorum ,pudra limonu deneyecegim ama nasıl olacak bilmiyorum :sm_confused:
bacaklar icin kolay dediğin yöntem nedir ?
yıllardır kullandıgım bir tüy dökücü var ,pes etmeden kullanırsan kesinlikle sonuc alıyorsun,ben memnunum acıkcası ..ne epilatör ne ağda ,en iyi yöntemi buldum ben fakat ne yazık ki yüz bölgesinde kullanamıyorum
white flesh tüy dökücü sprey kullanıyorum ben bacaklarım icin..tavsiye ederim fakat ilk bi kac kullanımdan sonra pes edecekseniz hic baslamayın derim.Ben o hatayı yapmıstım jiletle alınmıs gibi oldu ilk seferinde bıraktım..Sonra nasıl kullanmam gerektigini anlattı bi yakınım tekrar basladım,4 yıldır kullanıyorum simdi cok rahatım,bacak tüylerim yarı yarıya azaldı ve inceldi..Bacak sorununu hallettik yani sıra yüzdeki tüylere geldi :)
Yüzündeki tüyler icin epilasyon yayı kullanabilirsin,arkadasım kullanıyor ve gayet memnun ..White flesh tüy dökücüyü bulamadım antalyada deli gibi her yeri aradım yok ,nasıl bulabilirim bilmiyorumkismile