kızlar yuzunde tüy sorunu olanlar bunun için ne yapıyorsunuz? ben sir agda kullanınca suratım sivilce doluyor almayınca kıllıymısım gıbı gelıo.iplede sertlerscek gıbı gelıo napcam bılmıyorum lazer ıcınde yüz bölgesınde basarı oranının düşük oldugunu duydum.iğnelidede leke kalıyormus.bıde bu ıkı yontemı pek kullanmak ıstemıyorum zaten.. çözüm bulan hatunlar varmı acaba:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yüzdeki tüyler için ne yapıyorsunuz bıktımmmm ben...
- Konu Sahibi mav
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?sarartıorm cokta cici oluo =)
neyle canım dahada uzatmıyomu yada cıldıne zarar vermıomu sarartınca ne kadar sure gıdıyor
- 7 Kasım 2007
- 2.857
- 19
- 318
sarartıcıyı her kullanmak isteyene söylüyorum bende kollarımı sarartıyorum ve kol kıllarım uzadı o yüzden hiç tavsiye etmiyorum
benimde sir ağdayla alındığında bıyık bölgem alerjik reaksiyon gösteriyo kabarıyo o yüzden ben iple alıyorum ve alıştım kalınlaşma falan da olmadı şükür
herkesin yöntemi farklı anlayacağın umarım sende kendi yöntemini bulursun canım
benimde sir ağdayla alındığında bıyık bölgem alerjik reaksiyon gösteriyo kabarıyo o yüzden ben iple alıyorum ve alıştım kalınlaşma falan da olmadı şükür
herkesin yöntemi farklı anlayacağın umarım sende kendi yöntemini bulursun canım
üff aynen ya bitek ben mi çekiyorum bu derdi diyorum ):
saçlarımı toplayamıyorum zaten bide sivilce srunum var ağda yapınca iyice çıkmaya başlıyor cımbız ip falan deniyorum iyice sert oldular nefret ediyorum bioder falan kullansam diye düşünüyorum ya da lazer en iyi çözüm gibi geliyor ama kullanan deneyen varmı acaba?
saçlarımı toplayamıyorum zaten bide sivilce srunum var ağda yapınca iyice çıkmaya başlıyor cımbız ip falan deniyorum iyice sert oldular nefret ediyorum bioder falan kullansam diye düşünüyorum ya da lazer en iyi çözüm gibi geliyor ama kullanan deneyen varmı acaba?
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...icin-basvurular-baslamistir.html#post15336952
makyaj yarışmamız için basvurularımız baslamştır arkadaşlar :lepi:
makyaj yarışmamız için basvurularımız baslamştır arkadaşlar :lepi:
Of kizlar benimde kurtulmak icin yapmadigim sey kalmadi malesef. Yillarca lazere gittim, faydasi olacagina tuylerimi resmen cogalti,kalinlastirdi ve yanagimda beyaz bi lekenin olusmasina sebeb olmustu ustelik sivilceleniyodu da yuzum. Sadece yanaklarimda tuyler varken lazerin sayesinde bogazima kadar indiler. Simdi hepsinle basa cikmak cok daha zor. Iple aliyorum simdi, lazeri fln biraktim. Bana karindan cok zarari oldu..
Of kizlar benimde kurtulmak icin yapmadigim sey kalmadi malesef. Yillarca lazere gittim, faydasi olacagina tuylerimi resmen cogalti,kalinlastirdi ve yanagimda beyaz bi lekenin olusmasina sebeb olmustu ustelik sivilceleniyodu da yuzum. Sadece yanaklarimda tuyler varken lazerin sayesinde bogazima kadar indiler. Simdi hepsinle basa cikmak cok daha zor. Iple aliyorum simdi, lazeri fln biraktim. Bana karindan cok zarari oldu..
lazerden mi oldu bunlar yoksa şu iğneli epilasyon mu
benim bi tanıdığım var o da yaptrıdı erkek ayrıca gayette güzel sonucunu görmüş ama işte biraz masraflı mirmirmirmir
- 24 Temmuz 2010
- 5.124
- 228
- 173
kendi yüzüme olmuş kadar üzüldüm arkadaşım:1no2:
allahalla lazer nasıl çoğaltır yaakannehir
lazerin sarı ince tüyleri görmediğini biliyorum
siyah kalınlaşmış kıl köklerini bitiriyor
inş kurtulursun cnm:1closedeyes: