Yüzdeki tüyler için lazer yaptıran var mı?

tinkiwinki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2020
27
10
28
Yüzümde çok tüy var, ağdayla da aldım iyice çıkıyor şimdi, çok kötü görünüyor.
Bunun bir yolu var mıdır? Hangi cihaz alır? Yaptıranlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

Arkadaşım buz lazere gidiyor. Yüzüne de yaptırıyor. Yüz ayda bir değil on beş günde bir. Çok memnun sonuçtan. Azalmalar mevcut. Benim yüz tüyü problemim yok üç beş ayda ancak alırım fakat sizin çok çıkıyorsa ağda vs cildi bir zaman sonra kötü etkiler, gitmeniz en iyisi.

Arkadaşım buz lazere gidiyor. Yüzüne de yaptırıyor. Yüz ayda bir değil on beş günde bir. Çok memnun sonuçtan. Azalmalar mevcut. Benim yüz tüyü problemim yok üç beş ayda ancak alırım fakat sizin çok çıkıyorsa ağda vs cildi bir zaman sonra kötü etkiler, gitmeniz en iyisi.
Ne kadar süredir gidiyor arkadaşınız? İnce tüyleri görüyor yani buz lazer? Bir de hangi şehirdesiniz acaba? Ben İzmir'deyim, burada güvenilir bir yer arıyorum. Ne kadar ücret ödüyordu arkadaşınız?

Ne kadar süredir gidiyor arkadaşınız? İnce tüyleri görüyor yani buz lazer? Bir de hangi şehirdesiniz acaba? Ben İzmir'deyim, burada güvenilir bir yer arıyorum. Ne kadar ücret ödüyordu arkadaşınız?
İstanbul'da güvenilir bir güzellik merkezinde yaptırıyor o tüm vücut 2200' e sanırsam kaydolmustu. Annesi ve kız kardeşleriyle olduğundan ötürü indirim de uygulamışlardı. Sırt, göbek, yüz bunlar dahil. Bitmek üzere onun. Tüm vücut olarak memnun olduğunu söyledi.

lazer seansları tamamen bitip üzerinden belli bir süre geçmeden kesin kanıya varmamanızı tavsiye ederim zaten sonrasında belli oluyor bitip bitmediği

X