- Konu Sahibi BeyazPapatya21
-
Arkadaşlar ben ergenlikte çok sivilce sorunu yaşadım .. Bir çok tedavi de gördüm rakuntan ve zoretanin kullandm aylarca dudaklarım parçalandı hep, kullananlar bilirlerArtık vücudum kaldıramaz oldu ve bütün tedavileri bırakmak zorunda kaldım .. Aslnda artk sivilce çıkarmıorm yani regl dönemim yaklaşnca bi iki tane çıkıor ama eski iltihaplı sancılı sivilciler çok şükür ki yok artık .. Fakat geride çok iz ve çukurluklar bıraktı .. Anlımda çukurluklar var çok derin deiller ama ışık altnda falan çok kötü duruyor bu durum beni çok üzüyor.Bana yardım edeblcek biri çıksın lütfennn Daha önce böyle sorunu olup tedavi olan var mı ? Ben izmirde yaşıyorum .. Bu sorun için cildiyeye mi gideyim yoksa güzellik merkezlernde lazerle geçecek bişeymi .. Yada izmirde bu sorun için nereye ve kime gideyim yardımmmmm
Sivilce Akne Katledildi Soldu Yüzümün Güneşi
Merhaba sivilcelerinden kurtulduğuna sevindim , ben de izmir de yaşıyorum ve birçok doktor yüzümü mahvetti ,ve bana bir tek alsancaktaki bi hastane iyi geldi ,güzellik merkezlerine falan gittim izmirdeki en iyilerine diyebilirim 300 400lük kremleri getiriyorlar direkt önüne kaçtım hep o yüzden ,çukurlar vs onları bilmiyorum geçer mi azalırmı ama bnm yüzüm deki korkunç yaralar geçtiğine göre seninki de geçer canını sıkma özelden hastane ve doktoru da yazıyorum hemen
canım merhaba aynı sorun bende de var bütün izler bende de kaldı çukur şeklinde bana da gönderebilirsen çok sevinirim denemediğim şey kalmadııı((((
Bi yardımcı olıyım dedim olamadım fazla yorumum olmadığı için gönderemiyorum ,burdan özel yer isimleri paylaşmak yasak mı değilmi bilemediğim için de cevap veremiyorum malesef
bende grupta yeniyim bir bilgim yok malesef eğer öğrenirsen yazarsan buraya yasak değilse çok sevinirim
Tabi ki öğrenir öğrenmez hemen yazarım
Merhaba sivilcelerinden kurtulduğuna sevindim , ben de izmir de yaşıyorum ve birçok doktor yüzümü mahvetti ,ve bana bir tek alsancaktaki bi hastane iyi geldi ,güzellik merkezlerine falan gittim izmirdeki en iyilerine diyebilirim 300 400lük kremleri getiriyorlar direkt önüne kaçtım hep o yüzden ,çukurlar vs onları bilmiyorum geçer mi azalırmı ama bnm yüzüm deki korkunç yaralar geçtiğine göre seninki de geçer canını sıkma özelden hastane ve doktoru da yazıyorum hemen
Cnm özelden olmuyorsa sen bize burdan verebilirmsn hastaneyi ve doktoru .. Sorun teşkil edeceğini sanmıorm ztn burda herkes birbirine doktor tavsiye edior bekliormmm
çok teşekkür ederim herkese güzel berrak cilt diliyorum
sorun olmuomuş madem veriyim canım,alsancak kent hastanesi uzm dr fahrunnisa, inş fayda görürsünüz ben de bayramdan sonra gidicem lekeler için ,yaralardan kalan lekelerim çok şükür geçti çevremdekiler kaldı artık öyle üzülme diyorlardı ama geçti şükür,şimdi sıra sivilce lekelerinde
agop katogyana çukurlar için giden varmı içinizde son umudum kendisi .
Anlamadm vallahaa
sorun olmuomuş madem veriyim canım,alsancak kent hastanesi uzm dr fahrunnisa, inş fayda görürsünüz ben de bayramdan sonra gidicem lekeler için ,yaralardan kalan lekelerim çok şükür geçti çevremdekiler kaldı artık öyle üzülme diyorlardı ama geçti şükür,şimdi sıra sivilce lekelerinde
LEkeler derken canm sadece renk olan lekelerden mi yoksa deformemi olmuştu inşallah bi çare bulur yaa bakalm tşkr ederm bu aradaaa :)
giremiyorum nete o yüzden geç cevap veriyorum cnm , benim yanlış ilaç fln kullanımından sivilceler yara olmştu hani düşersin dizler kanar kanar kanar kabuk tutar ya öyleydi yüzümde kocaman kocamanve öyle kuruluk olmuştu ki çorak toprak gibiydi gülemiyodum bile işte bunlar geçti hiç bişey kalmadı çok şükür o yaralar için herkes oyuk oyuk kalcak dedi fln ama hepsini geçirdi doktorun verdiği ilaçlar saolsun işte şimdi sivilce snrası güneş vs dolayı kırmızı leke kalır ya onun için gidicem inş yine fyda görürüm inş hepimiz görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?