Yüzdeki siğiller nasıl geçer

Benimdunyamm

Avustralya
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2020
268
99
29
Merhaba 4 yaşında bı kızım var ve yüzünde siğiller vardı şuan git gide çoğalıyor dermatoloji uzmanıda gördü bı krem Verdi ama hala çoğalıyor bı etkisini göremedik maalesef dondurma işlemi iz bırakabilirmis o yuzden onermedi bunun için ne yapabiliriz bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi rica etsem

Yani işe yarar mi bilmem ama benim hamileyken parmaklarında siğiller çıktı. Bir tanesi tırnak dibi kocaman olmuştu .iki kere dondurma işlemiyle yaktım geçer gibi oldu gene çıktı artarak . Doğum yaptım salmistim artık görüntü tabi kötü geliyordu . Bebeğime bulaşması dan korkuyordum. Neyse süt sağımı yapıyordum sonra farkettim ki süt damlayan yerlerdeki siğiller küçülüp iyileşmeye başlamış sonra bütün sigillere sütü her sağım yaptığımda sürdüm. Ve geçti yok oldu bir dahada 2 sene oldu çıkmadı. Varsa emziren anne etrafinizda isteyin deneyin. Bir poşet alıp buz kuplerinde dondurup hergun surersiniz.

Merhaba 4 yaşında bı kızım var ve yüzünde siğiller vardı şuan git gide çoğalıyor dermatoloji uzmanıda gördü bı krem Verdi ama hala çoğalıyor bı etkisini göremedik maalesef dondurma işlemi iz bırakabilirmis o yuzden onermedi bunun için ne yapabiliriz bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi rica etsem
Ya eskiler daha iyi bilir sütleğen otunu kırınca sütümsü bir sıvı akardı onu sürerlerdi çocuklara hayal meyal hatırlıyorum. Eğer otu yanlış hatırlamadı isem. İyi gelirdi.

X