• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzdeki kalın kıllara iğneli epilasyon olur mu

blogs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
12
3
1
22
Yüzüme lazer yapıldı tuyler kalinlasti yayıldı şuan kalın çıkıyor igneli epialsyon kalın kıllara etkili olur mu cokmu uzun sürer tekrar lazerle onlari inceltip igneliyemi gitmeliyim napacagimi şaşırdım gerçekten igneli yaptiranlar cevaplasın lütfen

Ben daha yaptırmadım ama düşünüyorum iki yanağımda da batık ve kalın kalın kıl çıkıyor 3 tane yan yanalar resmen ve aldıktan bi kaç gün sonrada alta yansıma batık görünüyo çıkmaya başlayınca odun gibiler kız inanamazsın iğneyle girip yakıyolarmış ve tek seansmış sözde ben öyle duydum

Ben her türlu kılimdan evde lazer aletiyle kurtuldum bildiğin sakallarin vardi

Philips lumea baya eskiden beri olan makinam vardi onunla zaten çoğu bitti şimdi yenisinide aldim o daha bi efsane çikti hiç tüyüm yok artik 😍
Ay alıcam valla ya. Ben bir merkeze gittim buz lazere sadece bacağıma yok etmese de baya azalttı 😔 ama yüzüm çok canımı sıkıyor.

Yüzüme lazer yapıldı tuyler kalinlasti yayıldı şuan kalın çıkıyor igneli epialsyon kalın kıllara etkili olur mu cokmu uzun sürer tekrar lazerle onlari inceltip igneliyemi gitmeliyim napacagimi şaşırdım gerçekten igneli yaptiranlar cevaplasın lütfen
İğnelide yüzünüzde iğne yerleri yara olcak bi kaç gün biliyorsunuz dimi kabuklanıp kuruma gibi çalışıyorsanız bilginize

Benim koca da çok kıllı ondan bir şey demedi galiba hahahah biz birbirimizle çok uyumluyuz bak diyo 🤣
Onada yaparsin sırt koltuk alti falan kalın kıllarda daha etkili çok esmer olmadiği sürece sorun yok zaten makina kırmızı oluyor çok esmer koyu yerlerde atış yapmiyor ama baya zenci gibi olmali 😁

Onada yaparsin sırt koltuk alti falan kalın kıllarda daha etkili çok esmer olmadiği sürece sorun yok zaten makina kırmızı oluyor çok esmer koyu yerlerde atış yapmiyor ama baya zenci gibi olmali 😁
Ay ben beyaz tenliyim ama kocam kömür resmen. O da alalım koltuk altıma falan yaparız demişti 🤔

İğnelide yüzünüzde iğne yerleri yara olcak bi kaç gün biliyorsunuz dimi kabuklanıp kuruma gibi çalışıyorsanız bilginize
Biliorum öğrenciyim 1 seans yaptırmıştım kabarcıklar oldu ucu beyaz sivilceler çıktı ama yuzum resmen erkek lerin yüzündeki kıllar gibi çok kötüyüm mahvoldum

Back
X