• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzdeki kalın kıllar

Ayferas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2021
5
1
1
31
Merhaba kızlar. Benim bıyık bölgemdeki ve çene altimdaki kıllar çok kalın bayağı bıyık sakal gibi siz bu dertten nasıl kurtuluyorsunhz ne olur yardım edin insan içine çıkamıyorum çok mutsuzum

Hormon bozukluğundan oluyor genelde o tüylenmeler. Önce bi doktora gidip hormon testi yaptırın doktorunuzda uygun görürse lazer tedavisine başlayın

Merhaba kızlar. Benim bıyık bölgemdeki ve çene altimdaki kıllar çok kalın bayağı bıyık sakal gibi siz bu dertten nasıl kurtuluyorsunhz ne olur yardım edin insan içine çıkamıyorum çok mutsuzum
Doktora gidip hormonlarınıza bir baktırın lazere değil iğneli epilasyona başlayın lazer yüzdeki tüyleri bitirmez bitirirmiş gibi yapar daha fazla çıkarır aklınızda olsun.

Doktora gidip hormonlarınıza bir baktırın lazere değil iğneli epilasyona başlayın lazer yüzdeki tüyleri bitirmez bitirirmiş gibi yapar daha fazla çıkarır aklınızda olsun.
Hormon testi yaptırdım normal çıktı. Başta çok inceydi sonra ben cımbızla almaya başlayınca erkek kılı gibi oldu ve her yere dağıldı. Lazere iki seans gidebildm pandemi çıkınca bıraktım. Önce lazer kalanlara iğneli yapacaklarındi çünkü çok fazla olduğu için iğneli çok zaman alırmış. Teşekkür ederim ilginize ama iğneli araştıricam

Hormon testi yaptırdım normal çıktı. Başta çok inceydi sonra ben cımbızla almaya başlayınca erkek kılı gibi oldu ve her yere dağıldı. Lazere iki seans gidebildm pandemi çıkınca bıraktım. Önce lazer kalanlara iğneli yapacaklarındi çünkü çok fazla olduğu için iğneli çok zaman alırmış. Teşekkür ederim ilginize ama iğneli araştıricam
Yüze lazer yapılmaz, lütfen iğneli epilasyonu araştırın. Başta biraz maliyetli gelebilir ama ömür boyu rahat edersiniz

Lazere bulaşma ilk önce azalıyor gibi gelir sonra tüyü arttırır. İğneliden başka çözüm yok. Ben evde kullanılan lazer, ağda hepsiyle uğraştım iğneli bitirdi. Gözünde büyütme insan unutuyor hatta o kalın kılları. Ankaradaysan sevgi ve emel hanımdan ben memnun kaldım araştır aklına yatana git.

Maalesef Antalya da yaşıyorum araştırıp iğneli ye baslicam teşekkür ederim önerileriniz için 😊

Back