• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzdeki gri tüyleri gören lazer?

Lakito

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2007
2.702
205
688
İstanbul
Arkdaşlar, 3 seans alexandrite lazer yaptırdım çene ve gıdı bölgeme.İnceldiler ve renkleri açıldı.Önceden koyuydu.Şimdi gri oldular.Yani direk yüzüme bakınca görünmüyorlar fakat ışıkta falan sık sık belli oluyorlar.Yani ışıklı bi ortamda yüzüme biraz dikkatli bakan biri görür.Renksiz değiller.Son seansımda pek memnun kalmadım.Dökülmediler.şimdi kararsızım acaba hangi cihazla devam etsem? Yoksa artık yok olmazlar deyip iple mi aldırsam :( Böyle gezmek istemiyorum :(

ben 1,5 sene yuz bolgem ıcın gıttım,ilk baslarda hemen etkısını gordugumu sandım bılakıs seans arasını uzatınca 2 ay sonra falan olan tuyler yenılerıyle bırlıkte genıs bır alana yayılarak geldıler.yanı hıcbır sonuc alamadım.

canım bi de lightsheeri diode lazeri dene istersen..yüzdeki ince tüyler için bunu öneriolar bende bu cihazla epilasyon yaptırıyorum alexi yüz için sakın kullanmayın derim kaş yaparken göz çıkarmak gibi bişey olurr :D:D kullandım biliyorum yıllarıma mal oldu :(

tuylerın grı ınce aywa tuyu dedıklerınden mı? :)
bıde nerde yaptırıyorsun ozelden gonderebılır mısın rıca etsem

Back