Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlar az önce tvde birsey duydum hemen yazayim dedim nettede arastirdim gercekten iyimis..ömer coskunun tv de programinda gördüm bayanin biri aradi cocuklugumdan beri cil sorunum var ne yapmayalim dedi,ömer coskunun cevabi söyle;
hodan yagindan bahsetti yüzdeki hertürlü leke,cil icin birebir dedi ayrica bunu kullananlar kirisiklik ne bilmez dedi(tabiki herkes kirisacak ama belkide zamani uzatir)
daha sonra,bir tatli keten tohumunu ögütülmüs olacakmis kendiniz ögütün dedi bir litre suda 10 dakika kaynatin hergün cillerin oldugu yere mesaj yaparak uygulayin dedi faydasini görürsünüz dedi..
ben bu hodan yagini nette arastirdim bir kisinin yorumu "resmen 10 yas genclestim".
ben kullanmadim ama insallah bulabilirsem yurt disindayim alip kullanacam zarari gelecgini sanmiyorum..insallah daha önceden kullanan olurda yazar etkilerini bizde görürüz
tsk edrm nancy,mutaka denıcem, bır de Çil fazıl dıye bır sey varmıs,kullan dıyorlar , ne dersın?