yüzdeki ayvacık tüylerini güçlendirmeyen krem acaba hangisidir?

Varyemez

Subhanallahi ve bi-hamdihi, subhanallahi'l-azim
Pro Üye
6 Ağustos 2010
39.561
70.355
798
kızlar yüzünüze sürdüğünüz ve hiçbir yan etkisini görmediğiniz tavsiye edebileceğiniz krem var mı ?

nemlendirici çok fazla kullanmam, güneş kremi kullanırım her gün. hiç yan etkisini hissetmedim. ya da yan etkisi oldu da ben mi farkedemedim

kızlar yüzünüze sürdüğünüz ve hiçbir yan etkisini görmediğiniz tavsiye edebileceğiniz krem var mı ?

coppertone forte güneş kremi kullanıyorum yaz kış hergün,hiç zararını görmedim maşallah.bir de chicconun güneş kremini kullanıyodum bebekler için olanı. o da çok iyiydi.hem de bebekler için yapıldığından zararsız diye düşünüyorum. coppertone 80 tl falan ama chicco 20-25 gibi bişey.ikisi de iyi.nemlendiriciden ziyade güneş kremi daha iyi geliyo bana.hem nemlendiriyo,hem güneşin havanın zararlı etkilerinden koruyor.hem de çok iyi makyaj bazı oluyor benim için.

tamda benim sorunumu yazmışsınız bembeyaz yüzümde hiç tüy yokken en azından sadece sarı tüy varken kullandığım yanlış kremler yüzünden güçlendi ve renkleri koyulaştı. kalitesiz kremlerde kullanmadım aslında. en son dünyanın parasını vererek clinique almıştım sonuç belli hiçbir markaya güven olmuyor

evet canım ya haklısın ben de olay total effecti kullandıktan sonra sanki yüzümde tuhaflıklar hissetmeye başladım .
bir arkadaşım epiderm lippo %10 nu önerdi ablası hekim.
hiçbir yan etkisi yok diye valla herşeyden korkar oldum.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…