Yüzdeki asimetri problememim

berku

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2023
110
76
25
Yüzüm picasso nun tablosu gibi 😆 asimetri için aranizda hiç yüz yogasi deneyen oldu mu?
Sebebini anlamak için nereye gitmeliyim?

Son düzenleme:
Dolgu yaptirmayi dusundunuz mu yoga yillar aliyor cunku ve asimetri cozumu olamaz olsa olsa gidi gider kaslariniz guclenir
Dolgu vs gibi bir işlem yaptırmak istemiyorum. Mesela bir gözüm bir gözümden aşağıda fln. Zaten dolguda çözüm olmaz.

Mesela duz kafa sendromu ya da kafada asimetri kulak deliklerinin hizasinda olmamasi, gözlerin hizada olmamasi gibi sonuclar dogurur

Buraya görsel evlendikten sonra kaldırılabiliyor mu?

Kuaförler daha iyi biliyor Ben düz kafa oldugumu kuaförden ögrenmistim, istedigim topuz güzel olmamisti:)

Doğustan mı yoksa yatış pozisyonu vs sebepli mi . Diş bozuklugu sebebiyle veya o tarafa yatınca burundan iyi nefes alamama gibi sürekli tek taraflı çigneme gibi tek taraflı seyler asımetri yapabılıyor. Fark edip diş tedavisi olmak burun için uyurken burun bandı vs zıt tarafa agırlık verince bikaç seneye düzelebiliyor.

Doğustan mı yoksa yatış pozisyonu vs sebepli mi . Diş bozuklugu sebebiyle veya o tarafa yatınca burundan iyi nefes alamama gibi sürekli tek taraflı çigneme gibi tek taraflı seyler asımetri yapabılıyor. Fark edip diş tedavisi olmak burun için uyurken burun bandı vs zıt tarafa agırlık verince bikaç seneye düzelebiliyor.
Burnumda deviasyon var çiğneneme konusunda kendimi takip ettim ama kafam karıştı. Ne tarafa yattığımida çözemedim 😅

İyi tarafından bak..
Sanattan anlayan birilerini bulursan şayet ; seni kaçırmaz muhtemelen 😀

X