Lazer Epilasyon Yüzde ve boyundaki tüyler

dogru uygulamayla acaba neyi kast ediyorsunuz?gamyoncuiremsu
bide lazere mesela iki ay kadar ara verebilirmiyiz ? sonucu etkilermi fln:1rolleyes:

Doğru uygulama cilt tipinize göre doğru doz (Yani cildi yakmayacak ve kıl üzerinde maksimum etki bırakacak en yüksek doz demek) ile tedavi etmektir. Tedavi ne kadar özenli yapılırsa lazer uygulanan bölge o kadar temizolur ve bir sonraki seansa kadar başka bir işlem yapmanıza gerek kalmaz. Lazerde ilk 2-3 seans zaten 2-2,5 aylık aralarla yapılmalıdır. Çünkü bu arada kıl çıkmaması gerekir.3. seanstan sonra tüyler daha da geç çıkacağı için aralar açılabilir. İlk 3-4 seansa düzenli giderseniz ilerleyen seanslada arayı açsanız bile tedavinin gidişatını çok engellemez.vereliniortak

canım sakın tüy dökücü krem kullanma sakınnnnlmaz: azdırır çok fena olur benim etrafımda lazer yaptıran var ama sonucu nedir bilmiyorum bence bi araştır canım eğer ondanda olumlu cvp alamazsan ağda yaptırmanda fayda var a.s

arkdslar ben iğneli epilasyona gıdıcem de normal lazerı onermıyorum yüz ıcın kesınlııkle bende cok arttırdı iğnelide lazer yaptırırken ne sormak gerek? nası bı yere gıtmem lazım bu konuda bılgı verırımısınız lütfen

hanımlar ben bikini ve koltuk altına lazer yaptırdım ama tam anlamıyla geçmesede oldukça azalttı yüzüme yapmak gibi bir saflıkta bulundum 15 seans yüze gittim ama maalesef eskisinden daha kötü oldu boynumdaki küçücük sarı tüyler siyah ve uzun hale geldi şakaklarım ve yanaklarımsa çok kötü siyah ve uzunlaştı 2 aylıkta hamile olduğum için hiçbişey yapamıyorum bugün gittim iple aldırdım karınca yumurtası yağı sürmeye başladım geçmesede azalsın ve eskisi gibi ayvacık tüyler olmasına razıyım lazer cildimi gerçekten mahvetti lazer yaptıracaklara söylüyorum yüz bölgesi yaptırıcaksanız iyi düşünün hem param hem psikolojım gitti:84:(

arkadaşlar bu tüylenmeden ben de çok rahatsızım. benim omuzlarımda siyah tüyler çıkıyordu. bu sebeple yazları resmen kabustu, tüylerimin gözükmemesi için ancak sıfır yaka tişört alabiliyordum. iki sene evvel lazere gitmeye başladım. ilk başlar çok güzeldi de 1. yılım sonunda kollarımdaki tüylerin koyulaşmaya başladığını farkettim. bununla birlikte boynunda ve sırtımda siyah tüyler çıkmaya başladı. yüzümde hiç olmayan ayva tüyler belirdi. lazeri yaptırdığım yere söyleyince lazerle bir alakanın olmayacağını söylediler. yaklaşık 6 ay evvel lazeri de bıraktım. eskisinden daha beter oldum anlayacağınız. bu arada akexandrite yöntemiyle lazer oldum. resmen hayata küsmüş vaziyetteyim. tüylerim yüzünden neredeyse bir aydır evden bir adım dışarı atmadım. gelen konu komşuya da çıkmıyorum kimseye gözükmeden odama çekilip oturuyorum. karınca yumurtası yağını çok yerden duydum. aldık dün başladım. inşallah bu benim için çözüm olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…