Lazer Epilasyon Yüzde ve boyundaki tüyler

ayse_87

Bir ben miyim perişan???
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
232
0
96
37
İstanbul
Ben de aşırı tüylenme var.Doktora gitmiştim ama testlerde bir şey çıkmadı.Bir ara hormonların fazlalaşmış o dönemde olmuş olabilir dedi.Ben sarışınım.Tüyler fazla belli olmuyordu önceden ama ben boynumdaki tüyler uzayınca bir kaç kere cımbızla almıştım şimdi tüyler siyah çıkmaya başladı.Kapalı giyinsem de kendim rahatsız oluyorum.Lazer epilasyon yaptırsam mı sizce?:sm_confused:Bu tüyleri azaltıcak bi krem var mı ya da?

ahh ahh ayse_87 benim de problemim aynı ne yapacagımı sasırdım,lazer ince tüyleri gormuor,iğneli için de tenin çok beyaz leke kalır dediler,yapmadılar,sirle aldırsam bioder kullansam diorum ama daha kotu olmasından ve sonrasında başedememekten korkuyorum( en makul çözüm nedir arkadaşlar??

canım aynı sorun bendede var lazere gittim malesef okumadı iğneliyede ben dayanamam her ay düzenli sir ağda yapıyorum ağdadan sonrada limon sürüyorum tüylerin kökünü yakıyomuş azaltıyomuş bide sivilce olmasını engelliyo inş. kurtuluruz bu tüylerden

Açık ten siyah tüy lazer için ideal deniyor ama .Eğer sık ve erkek tipi tüylemme değilse dağınıksa tüyler ben olsam ehli bir yerde iğneli yaptırırdım hiç lazere başlamazdım.Hatta yüz ve boyunda tüylenmem sık olduğu halde iğneliye başladım düşünün artık.

Sevgiler.

Benimde bir arkadaşımda var bu durum ama bu baya sakal gibi oluyo up uzun ve kalın oluyo onunkisi.

her ağda ,epilasyon sonrası alınan yerlere limon ve tuz uygulamasının doğal ama kalıcı sonuçlar verdiğini araştırdım.belli süre sonra etkisini fazla gösteriyormuş bende yeni başladım.tüm vucut lazeri düşünüyorum,nd yag ve alex.arasında kaldım,nd yag dalga bıyunun uzun olması yani derine köke inmesi ağır bastı ve onu düşünüyorum.haftaya başlayacağım,hayırlısı bakalım. buradan sonuçları paylaşırım...

karınca yyyağınında hünerlerini duydum,onuda düşünüyorum açıkçası,epi.sonrası masajla bu uygulama olmalı,ama 1gün kesinlikle su deymeyevcek.
ayrıca her epi sonrası özelllikle ağda sonrası ağda yağı kesinlikle tavsiye edilmiyor!çok dikat edin kökü tekrar besliyor çünkü.hatta su dahi en az 12 saat değmemeli.bundan sonra hemen limon ve tuz.köke yakma etkisi veren en iyi doğal yöntem bu.
karıncay.yağınıda da deneyelim bakalım.

bunun dışında buhara yağıda etkiliymiş.aktarlarda mevcutmu.karınca yağıyla birlikte bunu da araştırıyorum bu ara.

hamam otu zırnık da eski zamanlardan gelen bi uygulamaymış bu ara internette fix olmuş durumda. hamam ouyla zırnık özünde aynı şeymi bilmiyorum ama zırnıkın doğal olmadığı ve zararlı olduğu da yzaıyor.peki neden hamam otu denmiş ozaman o başka.ot doğal sonuçta.herikisi her neyse... bu kürü biraz su ve vazelinle krem kıvamına getirip epi sonrası uygulanan yerlere sürülüyor.çok kötü kokuyormuş ve yakıcı.oyüzden 2dk.tutmak yeterli.bu uygulamayı epi sonrası 3gün uygulamak çok faydalıymı.ama özellikle epi sonrası kökü yakması gerekiyor çünkü zamanla çok etkilymiş.

şimdilik doğal olan limon daha cazip.karınca y.yağı ve buhara yağı da iyi gibi... karınca yağı bebeklere sürüldüğünde kalıcı etkisi varmış bizzat şahit olanları biliyorum.bize geç kalındı tabi ama etkisi yinede vardır mutlaka.forumlarda deneniyor ama aylar sonraki seanslarınsonunda yorum yapan henüz yok.herkes yeni mi takıyor ne bu konuyu kafaya..
sanırım yeni kuşağın arızalı durumu bu...:)
okadar komik şeyler okuyorum ki bu ara forumlardaki yorumlar;

-yağla evde deli gibi geziyorum,of çok sıkıcı,...
-kullananlar neden yorum yapmıyor ,öldüler mi?
-zırnık kanser yapar mı, ama deneyeceğim,dayanamıyorum...
yok kurbağa kanı,yılan kanı...derken acayip cadı kazanı modu...komik tiyatro teksiri okur gibiyim pc başında kahkahalar atıyorum sinirden:)
kadınların bu taraji komik halini kadın olmayanlar gerçekten anlayamazlar:)

ne kadar kutsal diğ mi varlığımız ; bu kadar sıkıntıya bu sıfatı koşulsuz hakediyormuşuz çoooook...

Ben ıstanbul da yaşıyorum benimde yüzüm ve çene altında var lazer olmaz dediler iğneli araştırıyorum. Önere bileceğiniz bir yer var mı ?

emotionleona sonuna kadar katılıyorum, millet ya burdan okuduklarını uyguluyor ve sonuc alıyor sonrada hıc kımseyı umursamayıp bılgı vermeden hayatına devam edıyor.yada hıc kımse bır sonuc alamayıp daha fazla ugrasmıyorlar.ozellıkle yuz bolgesınden mutlu olan ve sonuc alan hıc kımse yok sanırım sıtede tanıtımı gecen smoth away nasıl bısey acaba.bıde anlamadıgım bulent ersoy fılan nasıl kurtuldu acaba bu tuylerden

canım ben de aynı senin durumundayım. sarışınım ama olmadık yerlerden tüyler çıkıyor. boyun bölgemden az bişe çıkıyordu ama ben de cımbızla onları ala ala çoğalttım. şimdi sert ve siyahlar. geçen hafta bacaklarıma lazer epilasyon yaptırmak istedim fakat tüylerim sarı olduğu için lazer görmedi. çok üzüldüm. sonra gelmişken boymumdaki kıllara da deneteyim dedim ve süper bi şekilde çatır çatır yandılar. zemuszemus ama nasıl moralim düzeldi bilemezsin. beyaz ten ve siyah kıl tam lazere göreymiş. bece sen önce bir kerecik lazeri dene inşallah olur. eğer lazer görmezse iğneli felan düşünürsün canım. umarım yardımcı olabilmişimdir...

ayni sorun bendede mevcut , benim fikrim hicbir krem ise yaramiyo hair free,bioder bir cok sey denedim ben ama faydasini göremedim azaltmadi bile, karinca yagina gelince onuda faydali bulmuyorum cok arastirdim kendim kullanmadima ama arkadasim yüzünde denedi ve aksine cogaltti, bi arkadasimiz epilasyondan sonra tuz&limon karisimi demis evt o gercekten azalta biliyo yengem onu sürekli yapardi simdi bacaklarind afln azalma var ama herkesde etkili olurmu bilemicem bide cook sabir gerektiriyo iki gün yapsan ertesi gün unutuyosun
bence lazeri denemelisin kaybedeck biseyin yok bende hep cogalmasindan korkuyodum ama ilgisi yok tamamen bitmese bile inanki cogu gidiyo insana o bile yetiyo tüylerin nekadar esmerse teninde nekadar beyazsa okadar iyi lazer bende yeni basladim sayilir 3.seansa gidicem sorulariniz olursa cvplarim :):kedi:

almanyada nasıl oluyo bu iş hangi marka cihazlar var.kullandığın cihaz ne

valla burdada her tür cihazlar var benim kullandigim cihazin "light sheer" iplden ve digerlerinden daha iyi ve kesin cözüm

valla burdada her tür cihazlar var benim kullandigim cihazin "light sheer" iplden ve digerlerinden daha iyi ve kesin cözüm

Bahsettiğiniz cihaz diod laser sınıfından. Doğru uygulandığı taktirde iyi sonuç veren diod lazerlerdendir kendisi.:lepi:

dogru uygulamayla acaba neyi kast ediyorsunuz?gamyoncuiremsu
bide lazere mesela iki ay kadar ara verebilirmiyiz ? sonucu etkilermi fln:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…