Ben de aşırı tüylenme var.Doktora gitmiştim ama testlerde bir şey çıkmadı.Bir ara hormonların fazlalaşmış o dönemde olmuş olabilir dedi.Ben sarışınım.Tüyler fazla belli olmuyordu önceden ama ben boynumdaki tüyler uzayınca bir kaç kere cımbızla almıştım şimdi tüyler siyah çıkmaya başladı.Kapalı giyinsem de kendim rahatsız oluyorum.Lazer epilasyon yaptırsam mı sizce?:sm_confused:Bu tüyleri azaltıcak bi krem var mı ya da?
Ben de aşırı tüylenme var.Doktora gitmiştim ama testlerde bir şey çıkmadı.Bir ara hormonların fazlalaşmış o dönemde olmuş olabilir dedi.Ben sarışınım.Tüyler fazla belli olmuyordu önceden ama ben boynumdaki tüyler uzayınca bir kaç kere cımbızla almıştım şimdi tüyler siyah çıkmaya başladı.Kapalı giyinsem de kendim rahatsız oluyorum.Lazer epilasyon yaptırsam mı sizce?:sm_confused:Bu tüyleri azaltıcak bi krem var mı ya da?
ayni sorun bendede mevcut , benim fikrim hicbir krem ise yaramiyo hair free,bioder bir cok sey denedim ben ama faydasini göremedim azaltmadi bile, karinca yagina gelince onuda faydali bulmuyorum cok arastirdim kendim kullanmadima ama arkadasim yüzünde denedi ve aksine cogaltti, bi arkadasimiz epilasyondan sonra tuz&limon karisimi demis evt o gercekten azalta biliyo yengem onu sürekli yapardi simdi bacaklarind afln azalma var ama herkesde etkili olurmu bilemicem bide cook sabir gerektiriyo iki gün yapsan ertesi gün unutuyosun
bence lazeri denemelisin kaybedeck biseyin yok bende hep cogalmasindan korkuyodum ama ilgisi yok tamamen bitmese bile inanki cogu gidiyo insana o bile yetiyo tüylerin nekadar esmerse teninde nekadar beyazsa okadar iyi lazer bende yeni basladim sayilir 3.seansa gidicem sorulariniz olursa cvplarim :):kedi:
valla burdada her tür cihazlar var benim kullandigim cihazin "light sheer" iplden ve digerlerinden daha iyi ve kesin cözüm
valla burdada her tür cihazlar var benim kullandigim cihazin "light sheer" iplden ve digerlerinden daha iyi ve kesin cözüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?