Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle hayırrrrrrr.. iğneli epilasyon bende leke bıraktı . bir yıl sonra gectı ama bir yıl lekeli kalmak istemezdim. artı yüzde delik delik kalabiliyor. yakınım yüzüne uygulatmıstı, delik delik kaldı .
cnmm ben 1.5 senedir lazere gidiyorum..sonuc ne dersennnn çenemde ser çıkan kıllar inceldi baya eskisi gibi dikat çekmiyor..ama yüz için lazerrriiii agda gibi düşüneceksin ben 2.5 yada 3 ayda bir lazere gidiyorummm temizlik ciddennn sanırımmmm 1 sene daha gidersem biterrrr...kısacası yüz için lazere gitmeyi düşünürrsennnnn 2-3 seneni gözden çıkarmalısın..ben memnunum halimden habire agda çımbızla ugraşmıyorum senede 5-6 kez gidiyorum rhatım:)
lezar epilasyon %100 sonuç tüm vücudumu yaptırdım yalklasık 2sene oldu ve gayet rahatım.hem daha ekonomik.
Yuzumde cok tuylenme var bıyun bolgemde erkek gıbı olmasada genede var bellı oluyor sir agda yuzumde asırı sıvılce yapıyor ve ızlerı kalıyor yuzum suan berbet durumda alsan sıvılce almasan kıl sınır oluyorum ıgnelı epılasyon tavsıye edermısınızz
anladığım kadarıyla yüzündeki tüyler kalın kıl şeklinde değil ayva kadarda görünmez değil, kahverengi tüy şeklinde galiba, çünkü ben de aynı dertten muzdaripim bir kaç lazer epilasyon merkezine gdip sordum lazer çözüm değilmiş, bu tüyleri görmüyormuş. eğer yaparlarsa bu tüyler azalmaz tam tersine çoğalır dha da kalınlaşırmış. zaten burda bir arkadaşımıznda başına gelmiş
bence ağdayı bırak sivilce yapıyor diyorsun. cildin problemli bir cilt mi? yani yağlı mı normalde de sivilceli misin? benim yağlı ve sivilceli bir cildim var. ben de yüzümü doktor eldiveniyle alıyorum.
sanada tavsiye ederim, hem daha temiz bir yöntem hem de ağda kadar sivilce çıkartmıyor. yüüznü aldıktan sonrada. cildini temiz suyla yıka kurut. limon suyu+biraz tuz karıştır pamukla ,yüzüne sür. 1 saat snra filan yıka. tüyleri zamanla azalttığı söyleniyor bu formulün.
Yuzumde cok tuylenme var bıyun bolgemde erkek gıbı olmasada genede var bellı oluyor sir agda yuzumde asırı sıvılce yapıyor ve ızlerı kalıyor yuzum suan berbet durumda alsan sıvılce almasan kıl sınır oluyorum ıgnelı epılasyon tavsıye edermısınızz