• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzde tüy alımı

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
41
Ankara
Yuzumde cok tuylenme var bıyun bolgemde erkek gıbı olmasada genede var bellı oluyor sir agda yuzumde asırı sıvılce yapıyor ve ızlerı kalıyor yuzum suan berbet durumda alsan sıvılce almasan kıl sınır oluyorum ıgnelı epılasyon tavsıye edermısınızz

kesinlikle hayırrrrrrr.. iğneli epilasyon bende leke bıraktı . bir yıl sonra gectı ama bir yıl lekeli kalmak istemezdim. artı yüzde delik delik kalabiliyor. yakınım yüzüne uygulatmıstı, delik delik kaldı .

kesinlikle hayırrrrrrr.. iğneli epilasyon bende leke bıraktı . bir yıl sonra gectı ama bir yıl lekeli kalmak istemezdim. artı yüzde delik delik kalabiliyor. yakınım yüzüne uygulatmıstı, delik delik kaldı .

ne yapmalıyım ozamn.lazerde kesın cozum degılmıs yuz bolgesı ıcın.

cnmm ben 1.5 senedir lazere gidiyorum..sonuc ne dersennnn çenemde ser çıkan kıllar inceldi baya eskisi gibi dikat çekmiyor..ama yüz için lazerrriiii agda gibi düşüneceksin ben 2.5 yada 3 ayda bir lazere gidiyorummm temizlik ciddennn sanırımmmm 1 sene daha gidersem biterrrr...kısacası yüz için lazere gitmeyi düşünürrsennnnn 2-3 seneni gözden çıkarmalısın..ben memnunum halimden habire agda çımbızla ugraşmıyorum senede 5-6 kez gidiyorum rhatım:)

cnmm ben 1.5 senedir lazere gidiyorum..sonuc ne dersennnn çenemde ser çıkan kıllar inceldi baya eskisi gibi dikat çekmiyor..ama yüz için lazerrriiii agda gibi düşüneceksin ben 2.5 yada 3 ayda bir lazere gidiyorummm temizlik ciddennn sanırımmmm 1 sene daha gidersem biterrrr...kısacası yüz için lazere gitmeyi düşünürrsennnnn 2-3 seneni gözden çıkarmalısın..ben memnunum halimden habire agda çımbızla ugraşmıyorum senede 5-6 kez gidiyorum rhatım:)

canım bıtecegını bılsem 5 senede gıderım yeterkı bıtsın bıtmesınden zıyade yuzum agdadan mahfoldu yaa

lezar epilasyon %100 sonuç tüm vücudumu yaptırdım yalklasık 2sene oldu ve gayet rahatım.hem daha ekonomik.

Benim yüzümde hafif hafif ayva tüyleri varken lazere başladım ve şimdi çoooooook pişmanım. Hem tüylerimin sayısı arttı, rengi koyulaştı, resmen kıla döndüler hem de her lazer seansı sonrası yüzüm kızarıyor ve soğutmalı olmasına rağmen verilen ısı nedeniyle o günlerde sivilceler çıkıyor yüzümde. Vücudumdaki her bölgeye lazer yaptırdım, genital ve koltukaltını kesinlikle tavsiye ediyorum, herkes yaptırmalı ama cildine lazer yaptıracaksan tüylerin gerçekten de yoğun ve koyu renkte olmalı, bence.

Bende nerdeyse hiç tüy yokken lazere başladım ve şimdi bir erkek gibi 2-3 ay aralıklarla traşa gider gibi lazere gidiyorum :( Öte yandan doğulu bir arkadaşımın çenesinde çook yoğun ve koyu renkte kıllar vardı, o yüzüne lazere gitti ve faydasını gördü. İyi bir lazer merkezine ve uzmanına görünmen gerek, bence; ama tüylerin hafifse çok da abartma derim.

ben yüzümdeki ve diğer bölgelerimdeki tüm tüylerden folliex adında bir ürünle kurtuldum tamamen doğal olan bir jel eczanelerdede bulabilirsiniz ben direk üretici firmasından temin ettim bulamazsanız bana özelden mesajl ulaşabilirsiniz...

Yuzumde cok tuylenme var bıyun bolgemde erkek gıbı olmasada genede var bellı oluyor sir agda yuzumde asırı sıvılce yapıyor ve ızlerı kalıyor yuzum suan berbet durumda alsan sıvılce almasan kıl sınır oluyorum ıgnelı epılasyon tavsıye edermısınızz

anladığım kadarıyla yüzündeki tüyler kalın kıl şeklinde değil ayva kadarda görünmez değil, kahverengi tüy şeklinde galiba, çünkü ben de aynı dertten muzdaripim :( bir kaç lazer epilasyon merkezine gdip sordum lazer çözüm değilmiş, bu tüyleri görmüyormuş. eğer yaparlarsa bu tüyler azalmaz tam tersine çoğalır dha da kalınlaşırmış. zaten burda bir arkadaşımıznda başına gelmiş :(

bence ağdayı bırak sivilce yapıyor diyorsun. cildin problemli bir cilt mi? yani yağlı mı normalde de sivilceli misin? benim yağlı ve sivilceli bir cildim var. ben de yüzümü doktor eldiveniyle alıyorum.
sanada tavsiye ederim, hem daha temiz bir yöntem hem de ağda kadar sivilce çıkartmıyor. yüüznü aldıktan sonrada. cildini temiz suyla yıka kurut. limon suyu+biraz tuz karıştır pamukla ,yüzüne sür. 1 saat snra filan yıka. tüyleri zamanla azalttığı söyleniyor bu formulün.

anladığım kadarıyla yüzündeki tüyler kalın kıl şeklinde değil ayva kadarda görünmez değil, kahverengi tüy şeklinde galiba, çünkü ben de aynı dertten muzdaripim :( bir kaç lazer epilasyon merkezine gdip sordum lazer çözüm değilmiş, bu tüyleri görmüyormuş. eğer yaparlarsa bu tüyler azalmaz tam tersine çoğalır dha da kalınlaşırmış. zaten burda bir arkadaşımıznda başına gelmiş :(

bence ağdayı bırak sivilce yapıyor diyorsun. cildin problemli bir cilt mi? yani yağlı mı normalde de sivilceli misin? benim yağlı ve sivilceli bir cildim var. ben de yüzümü doktor eldiveniyle alıyorum.
sanada tavsiye ederim, hem daha temiz bir yöntem hem de ağda kadar sivilce çıkartmıyor. yüüznü aldıktan sonrada. cildini temiz suyla yıka kurut. limon suyu+biraz tuz karıştır pamukla ,yüzüne sür. 1 saat snra filan yıka. tüyleri zamanla azalttığı söyleniyor bu formulün.

yuzumde sıvılce var ama sır agda yapınca daha bı cogalıyo... amelıyat eldıvenıyle almak pek kolay olmaz sanrım ve koparıldıgı ıcın tam kokten gelmez dıe dusunuyorum...lımon tuzu cok kez denedım ama pek bı fayda gormedım

istenmeyen tüyler ya da lazer epilasyon sayfalarında binlerce paylaşım bulabilirsin konun yanlış yere olmuş burda daha ziyade medikal tıp cerrahi gibi şeyler paylaşılmakta

Back