Yuzde pullanma,kuruluk Yardim edin

balperisi

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
2.165
777

Arkadaslar bana yardimci olabilirseniz, ayni sorunu yasayip cozum bulabildiyseniz paylasirsaniz cok sevinirim.

Benim cildim cok kuru, surekli nemlendirmeye calisiyorum.

Isin kotusu Yuzum:gitme:

Surekli kuruyor, pul pul oluyor.Yaklasik 1-1,5 yildir bu sorunu yasiyorum.Clinique urunleri kullaniyorum.

Yikama ve tonigini.Kuru ciltler icin olanini.Onu da kullanmayi biraktim.Kendi haline biraktim anlayacaginiz.

Nemlendirici olarak yine clinique, diadermine, nivea'nin kuru ciltler icin olan yuz kremini

ve en son olarakta gecen yaz bepantol kullandim.Dogru secimler olmayabilir, ki zaten hic

biri bu sorunumu cozmedi.Onerebileceginiz urunler varsa eger cevaplariniz icin simdiden

tesekkurler..

Egzama gibi bir rahatsizligim yok daha once doktora gittim.
Gunde 1-1;5 lt arasi suda iciyorum.

Son düzenleme:
Forumda bu sorundan çok muzdarip kişi vardı ama hiçbiri geri dönüş yapmadı sanırım. Bioderma ve Avene'in kuru ciltler için güzel ürünleri var. Doktor pullanma için bir şeyler önermediyse eczanelerden cilt tipine uygun serilerden tester alıp deneyebilirsin.

canım mesajını çok geç gördüm problem devam ediyorsa eğer excipial lipo kullanmanı tavsiye ederim.bendede aynı problem vardı nemlendirici olarak kullanıyorum çok memnunum.eczaneden temin edebilirsin.

Exipial kullan benim de oğlumun cildi çok kuru bütün vücudu pullanıyor üstünü çıkarırken kepek gibi her yere dökülüyor dr exipial verdi 5-6 günde geçti tekrarlarsa yine kullan dedi

Sevgili Meltem ve Miyavmiyav cevaplariniz icin tesekkur ederim.
Dediginiz urunleri arastirayim bi insallah burda da vardir.Su aralar baya iyi cildim ama yine de bakacagim.

ben doğallıktan yanayım kayısı çekirdeği yağı kullanıyorum çok memmunum.
cildimi sabah yıkadıktan sonra pamukla cildime yediriyorum gün boyu yumuşak ve canlı bir cilt oluyor.
tabi her cilt farklı tepki veriyor onuda dikkate almak gerekir

yogun nemlendırıcı kullanmalısın daha cok medıkal kullansan cılt tıpını normal bır cılde cevırebılırsın bunun ıcınde bı dermatolog a gıtsen daha ıyı olur

valla beni cildimm aşırı kuruyduu... bepanten krem aldım..en iyi o geldi... oda iyi gelmeseydi exipial lipoid alacaktım ama exipialin yanında bepantenı almanı onerırım ama merhemi değil krem olacak!

bepanten daha çok kurutur ıcınde antıbıyotık oldugu ıcın bırde hucre yenıleyıcı oldugundan sureklı kullanımda cıld derısını ıncektır

canım aynı tarif ettiğin gibi biyüze sahibim
2 gün önce her akşam yatmadan önce yüzümü saf zeytinyağıyla silmeye başladım
veşimdi bebek gibi

bepantenin içinde antibiyotik oldugunu sımdı ogrendım hemen prospektusunu hemen okumalıyım...ayrıca hucre yenıleyıcı oldugundan cıldın ıncelmesı soz konusuysa hemen kesmelıyım:))) dün kendime nivea aqua visage aldım cok övdülerr bakalımm....

bu aradaa cılsdım cok kuru dıye bırı bana kayısı cekırdehgı yagını onermıstı..ılk ıkı gun super oldu hatta bır hafta etkısını gosterdı sonra kocaman cıban gıbı uc vermeyen sıvılcelerle kustu..saf zeytınyagınıda denedım oda oyle yaptı..zeytınyagını kullanacaksanda cok cok az ve uzun aralıklarla olsun benım kanımca..

Benimde cildimde kuruluk ve pullanma sorunu vardı.Bunun berbat bişey olduğunu çok iyi bilirim.2 ay kadar önce Aktifoks ozonlu kremin hasarlı ciltler için olanını aldım.Şimdiye kadar kullandığım ürünlerden en etkilisi diyebilirim.Gece yatmadan önce yüzümü hafif ıslatıp sürüyorum sabah uyandığımda yumuşacık oluyor.

arkadaşlar benim cildim de aynı şekildeydi, kışın pullanma oluyor sonra yara gibi kıpkırmızı oluyordu. sanırım yazın içtiğim kadar su içemememden kaynaklanıyor.

ama çok ilginç bir şekilde bir şey çok işe yaradı. annemin mavi anemon çiçeği yağından kullandım yanak çevremdeki kırışıklıklar için yaşım genç olduğu için doğal bir şeyler kullanmaya çalışıyorum. kırışıklıklarımda bir farklılık olmadı ama yüzümdeki kuruluğa çok iyi geldi, süper nemlendirdiğini keşfettim. mavi anemon yağını sürüp üzerine de her zaman ki nemlendiricimi sürüp yatıyorum geceleri, bana yetiyor. sabahları sürmememin nedeni çok yoğun kokması, kokusu güzel ama sanki bir şişe parfümü yüzüme boca etmişim gibi kokuyor

yalnız yüze 5 damla falan kullanılması gerekiyor yoksa çok yakıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…