Yüzde Koyuluk

alistar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2011
43
0
36
Ankara
Arkadaşlar benim bir sorum olacak sizlere.. Yüzümün, bu resimde işaretlediğim bölgesinde yeşil, kahverengi koyuluklar var. Ne yapmalıyım? :44: $attractive_article.webp

Evet bende de var, merak etmiştim ama takmamıştım pek.. Ne ki acaba :44: Sigara içen bi arkadaşımda da vardı. Ama onunki sigara yüzündendi. Sen içiyor musun sigara ?

aaa inanmıyorum aynısı bende de var ne içki ne de sigara kullanmıyorum sabah akşam yüzümü sebamed köpüğümle yıkıyorum güneş kremi sürmeden adım atmam sokağa kki zaten güneşte gezmem ya evde otururum ya işyetim...neden acaba ben çok takıyorum kafama...

kızlar bi de benim yüzüm ışıkta falan renk değiştiriyo spot lambalarının altında ak pak tatlı suratlı bir kız iken evde aynaya bakıyorum siyah kara kuru olmuşum :) resimlerde falan çok güzel çıkıyorum veya loş ışıkta..ama bazen bakıyorum suratım kapkara böyle olan var mmıııı

Karakumru aynen ben de öyleyim. Resimlerde yüzümde nur varmış gibi bembeyaz oluyor :52: Ya ben stresliyken o resimdeki gibi dudağımın altını ısırıyorum ondan olabilir mi acaba :37:

Boşu boşuna konuya dalan sensin. Ölü taklidi yapsam gider misin o<-< .

Ya da kendi kendine takıl sana cevap vermeyeceğim.

karma ciltlerde yağ olan her bölgwede değil ama bazı bölgelerde olabiliyormuş bana böyle demişti dermatolog arkadaş

sigarayla ilgisi olduğunu sanmıyorum, genetik olduğunu duymuştum. aydınlatıcı kremler var, kullanmadım ama o bölgeye bir süre kullanılırsa işe yarar herhalde. vichy'nin vardı mesela.

bende bu yaz oldu böyle bişey,ben güneşe bağlıyorum. ne kadar güneşten korunsak da bu tip zararlar verebiliyor işte :ssz:

Back
X