yüzde kılcal damar çatlaması güncel

betit

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2012
14
0
Arkadaşlar benim yanaklarımda uzun süre sivilce ilaçları ve kremlerini kullanmaktan dolayı cildim inceldi kılcal damar çatlaması oldu yüzümde bu damarlar sivilce gibi kırmızı kırmızı benim gibi olup ta lazer yaptıran varsa lütfen cvp yazsın

Benim de sorunum bu....ama ben yuzume hic bisey kullanmadim...aktara gittim at kestanesi kremi önerdi.arastirmadan alamadim

Benim de sorunum bu....ama ben yuzume hic bisey kullanmadim...aktara gittim at kestanesi kremi önerdi.arastirmadan alamadim
Peki senin neden oldu benim cok sivilce kremi kullanmaktan oldu lazer yaptircam ama çok incelediği için korkuyorum

Peki senin neden oldu benim cok sivilce kremi kullanmaktan oldu lazer yaptircam ama çok incelediği için korkuyorum
benim de vardı aynı sorunum bundan 4 sene önce... 3 seans gittim lazere geçmişti o zamanlar... ama bir iki aydır tekrarladılar öyle çok fazla değiller ama yine gitmeyi düşünüyorum

benim de vardı aynı sorunum bundan 4 sene önce... 3 seans gittim lazere geçmişti o zamanlar... ama bir iki aydır tekrarladılar öyle çok fazla değiller ama yine gitmeyi düşünüyorum
Canım seninkilerde sivilce gibi ni duruyordu peki lazerin yan etkisi oldumu yaniyo filan diyorlar benim cildim inceldi baya bu soyucu kremlerden dolayı nerde yaptırdım lazeri bi de onu sorayim seni bulmusken

Canım seninkilerde sivilce gibi ni duruyordu peki lazerin yan etkisi oldumu yaniyo filan diyorlar benim cildim inceldi baya bu soyucu kremlerden dolayı nerde yaptırdım lazeri bi de onu sorayim seni bulmusken
yan etki falan olmadı bende çok memnun kaldım... istanbul bakırköyde bir klinikte yaptırdım ben

Kızlar benimde yanaklarımda kızarmalar ve gözüken birkaç kılcal damar var, at kestanesi kremi kullanıyorum 2 günde kızarmaları geçirdi etkili olacağını düşünüyorum. İlkem markasının kremini aldım, birkaç arkadaşım daha kullanıyor, yapan kişiyi de az çok tanıyoruz, bütün ürünleri, kremleri doğal. Gözaltına da sürülüyor aynı zamanda anti aging etkileri var.Tavsiye ediyorum. Kozmetiklere birsürü para dökmek çok gereksiz Kozmetiğe hayırr

Merhaba bende sizin sorununuza benzer sorunum vardı ben tamamen şans eseri kurtuldum. İzmit'te yaşıyorum yüzümde kıl ve bol miktarda tüy de vardı ben Soley Güzellik diye bir merkeze gittim kıl ve tüy sorunumu çözerken kılcal damarlarımda yok oldu..Lazerle uygulama nasıl bilemiyorum ama İğneli Epilasyon çok etkili kesinlikle..

benim cildimde çok ince ve burun kenarı ve göz altlarımdaki lıcal damarlar belirgin (( bende bu yaz lazer düşünüyorum ama bir yandanda korkuyorum iz falan kalır mı acaba diye

benim cildimde çok ince ve burun kenarı ve göz altlarımdaki lıcal damarlar belirgin (( bende bu yaz lazer düşünüyorum ama bir yandanda korkuyorum iz falan kalır mı acaba diye
Yazın Lazer yapılmıyor sanıyorum..Yapılım diyen bir yer varsa dikkatli olun bence.

kızlar ben geçen kustum o şiddetli öğürmeyle yüzümdeki kılcal damarlar çatladı yüzüm mor ve kıpkırmızıydı çok kötü görünüyodu maraş hayat hast cildiye var hüsniye önelmiş ona gittim bana içinde hametan , fucidin ve oxide zinc lan bir karışım yazdı ayrıyeten la roche posay in nemlendiricisini kullandım bunu sabah akşma 10 gün kullandım yüzümdeki izler geçmeye başladı sivilcem azaldı yüzüm şu an eskisinden güzel 10 gündür de aknetrent kullanıyorum sabah 20 mg ve prednol 16 mg akşam da 10 mg aknetrent yüzümü hala nemlendiriyorum ve la roche posay in güneş kremini kullanıyorum yüzüm şu an çok güzel ama bn yüzüm öyle oldu hemen gitmiştim dr a üzerinden sadece birkaç saat geçmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…