Yüzde ki kılcal damarlar

Miley55

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
16
1
6
29
Merhabalar benim burnumda ve alnimda kilcal damar catlamalari var.Istanbulda lazer ile bunlari gecirecek bi hastane biliyorsaniz lutfen soyleyin artik kirmizi olmaktan biktim.buyuk sevaba girersiniz simdiden cevaplariniz icin teşekkürler ☺

merhaba kılcal damar çatlamaları ile ilgili md dermatoloji kliniği dr. gökhan gökler e gidebilirsiniz ben işlem yaptırdım ve sonucundan gayet memnunum. kliniği kadiköy feneryolunda

merhaba kılcal damar çatlamaları ile ilgili md dermatoloji kliniği dr. gökhan gökler e gidebilirsiniz ben işlem yaptırdım ve sonucundan gayet memnunum. kliniği kadiköy feneryolunda

fiyat ve uygulama konusunda bilgi verirmisin, benimde yaptırmam lazım

ben yüzümdeki kılcallar ve genel kızarıklık için gittim.bana ilk önce 5 seanslık bir paket uygulamadan bahsettiler. bu 5 seanlık uygulama aralıklarını da iki haftayla üç hafta gibi ayarladı doktor bey. 5 seans sonrasında yüzümdeki kızarıklık yüzde 80 civarında azaldı. uygulamalarım bittikten sonra yine 3 4 ay gibi tek seanslık işlem yaptırmaya gidiyorum. bu sayede de kızarıklık ataklarım olmuyor. fiyatı da nakit olarak ödeme yaptım ben tam hatırlamıyorum 2900 tl civarındaydı bu 5 seanslık paket ücretiydi. en son tek seans idameye gittiğimde nakit 650 tl verdim. istersen gökhan beyin instgram hesabından uygulamarına bakabilirsiniz. instagram hesabı dr.gokhan_gokler

2900 cok yuksek bi rakam

benim tüm yüzümde ve çok yaygın olduğu için bu kadar fiyatlandırma yaptılar. belki senin ki daha farklı olur. gerçekten bu sorundan rahatsızsan gidip görüşmeni çok isterim. ben şuan o kadar rahatım ki verdiğim paraya da doktorumun emeklerine değdi :)

merhaba, bende Md Dermatoloji kliniğine gittim. kılcal damarlarım yüzümde çok belirgindi ve bundan çok rahatsızdım.
Dr. Gökhan Gökler tedavimi yaptı.Ve çok memnun kaldım. Şuan cildimden çok memnunum hatta ara ara gidip tedavimi daha iyiye taşıyorum.Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…