E esmery Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2010 10 0 3 Aralık 2010 Konu Sahibi esmery #1 merhaba arkadaşlar... şimdiye kadar yüzümde hiç sivilcem olmadı...nemlendirici olarak yüzüme saf gülsuyu kullanıyorum, cildim sağlıklıydı taa ki 1.5 ay önce yüzüme (yanaklar vs.) sir ağda yapana kadar... cildim yanık gibi oldu, 1 ayda bepanten ile ancak normale döndü... 3 gün önce yüzümü iple aldım... ilk gün normaldi fakat ertesi gün yanaklarımda hafiften sivilce çıktı... şimdi ise akneli gibiyim... bu durumdan nefret ediyorum... ne yapmam lazım? bir yerde limon pudra maskesi duydum, işe yarar mı? ya da sadece pudra veya gül suyu mu sürmem lazım? acil yardım lütfennn:26:
merhaba arkadaşlar... şimdiye kadar yüzümde hiç sivilcem olmadı...nemlendirici olarak yüzüme saf gülsuyu kullanıyorum, cildim sağlıklıydı taa ki 1.5 ay önce yüzüme (yanaklar vs.) sir ağda yapana kadar... cildim yanık gibi oldu, 1 ayda bepanten ile ancak normale döndü... 3 gün önce yüzümü iple aldım... ilk gün normaldi fakat ertesi gün yanaklarımda hafiften sivilce çıktı... şimdi ise akneli gibiyim... bu durumdan nefret ediyorum... ne yapmam lazım? bir yerde limon pudra maskesi duydum, işe yarar mı? ya da sadece pudra veya gül suyu mu sürmem lazım? acil yardım lütfennn:26:
secretlov Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2010 440 1 3 Aralık 2010 Konu Sahibi esmery #2 aynı dertten bende muzdaribim ya (( bepanthen işe yarıyo ama zaman alıyo bıde oncekı agda yapısımdakı sıvılceler tamamen gecmedı bile
aynı dertten bende muzdaribim ya (( bepanthen işe yarıyo ama zaman alıyo bıde oncekı agda yapısımdakı sıvılceler tamamen gecmedı bile
E esmery Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2010 10 0 3 Aralık 2010 Konu Sahibi esmery #3 pudra ve limon karışımını denedin mi? çok duydum ama hiç denemedim... secretlov .!.: aynı dertten bende muzdaribim ya (( bepanthen işe yarıyo ama zaman alıyo bıde oncekı agda yapısımdakı sıvılceler tamamen gecmedı bile Genişletmek için tıkla...
pudra ve limon karışımını denedin mi? çok duydum ama hiç denemedim... secretlov .!.: aynı dertten bende muzdaribim ya (( bepanthen işe yarıyo ama zaman alıyo bıde oncekı agda yapısımdakı sıvılceler tamamen gecmedı bile Genişletmek için tıkla...
secretlov Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2010 440 1 5 Aralık 2010 Konu Sahibi esmery #4 esmery .!.: pudra ve limon karışımını denedin mi? çok duydum ama hiç denemedim... Genişletmek için tıkla... bı defa denedım baskada denemedım yuzu yumusacık yapıyo rengını acıyo ama devam etmedım kullanmaya
esmery .!.: pudra ve limon karışımını denedin mi? çok duydum ama hiç denemedim... Genişletmek için tıkla... bı defa denedım baskada denemedım yuzu yumusacık yapıyo rengını acıyo ama devam etmedım kullanmaya