Bende 0.5 mm lik dr roller yapyım 3 seans ... üzerine nautilive beauty krem sürdüm... Evet cilt susuz kalıyoo kremler sürülse bilee nemsiz hissediliyoo cilt :82:
Peki kaç günde bir yaptın seanslarını? Tecrübelerinden bahseder misin biraz?
haftada 1 yaptım 0.5 mm lik... 3 gün öncede 1mm lik yaptım oda 30 günde 1 defa yapcam üzerine bio-oil sürdüm ...
0.2 roller ile 1,5 roller ama çizikler oldu , sizde de oldu mu
Anlayamadım, hem 0.2 hem 1.5 mm lik rollerlardan mı yaptınız?
en iyisi dr roller ... mt roller da denedim gerçekten iğneleri kötü oluyoo dr roller e göre... bi kızarıklık bende geçç geçiyoo 1-2 gün kızarık oluyorum ... dermaroller kullanımını bıraktım bennnnn
ben 2 markayıda denedim... dermaroller işe yaramadı sanki bende ondan bıraktımm..... sende gelişmeler nasıl iyi mi ?? kaç seans yaptın kaçlık yaptın ......:82:
ben de kullanmaya başladım 0.5 lik titanyum iğneli aldım 3-4 gün arayla yapıyorum 5-6 seans oldu
çene bölgemde geçmeyen sizilcelerim ve izleri oluyor nerdeyse geçiyor gibi yüzüm yumuşacık oldu okşayıp duruyorum benim cildim kuruya yakın ve yanaklarım sanki kırışıyor gibi geldi sanırım daha sık nemlendirici sürmeliyim bir de haftada bire düşürmeliyim galiba
Merhaba,Neden 1 mmlik yaptın? Acısı ve tahrişi daha fazla oldu mu? Birde bio-oil sürünce cilt altında batma oldu mu? Benim sürdüğüm serumda içerik biraz asidikti herhalde batma oldu. Neyseki bu akşam olmadı. Yalnız hala kremleri cildim hemen emiyor, ciddi aktivite artışı var.
Doktora sordum dermaroller sonrası bepanthen tarzı kremler sürsek ne olur dedim....hiç boşuna uğraşma onlarla dedi.....kök hücre serumu kolajen artırır o yüzden dermaroller sonrası kök hücre serumu uyguluyoruz dedi.....yoksa dermarollerden fayda alamazsın dedi......
Kök hücre serumu - dermaroller uygulaması çok güzel sonuçlar verir dedi....
Hem lazer gibi yan etkileri yok bu uygulamaların diye söyledi....
Yani mutlaka kök hücre serumu edinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?