yüz tüylerini almak için yüz yayı kullanan var mı?

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.958
Puanlar
133
acıtıyor mu ne kadar zamanda çıkarıyor bir de?

Bir kere denedim aşırı ağrı yaptı hiç olmadı
belki ben becerememis olabilirim ama bir daha asla kullanmadim

Bir kere denedim aşırı ağrı yaptı hiç olmadı
belki ben becerememis olabilirim ama bir daha asla kullanmadim

acı eşiğim düşüktür o zaman ben hiç kullanamam bunu. neyle alıyorsunuz şimdi.aslında en iyiysi ağda ama o da sivilce yapıyor

İp kullanabilirsin. Ağda sivilce yapabilir

acı eşiğim düşüktür o zaman ben hiç kullanamam bunu. neyle alıyorsunuz şimdi.aslında en iyiysi ağda ama o da sivilce yapıyor

ip ağda
hangisi için musaitsem onu kullanıyorum

Yay kullanmadım bilmiyorum ama en iyisi ip kullanmak bence. Ağda da pek iyi gelmiyor bana.

Sarartici kullanıyorum ben.ip ve ağda sivilce yapar

Ben epilasyon yaptırdım bikaç defa, sonrasında kendim veet in yüz ağdası var onla aldım bant şeklinde olan. Hafif kabarma sivilce gibi oluyor ama kaşıyıp kurcalamayınca iki güne geçiyor etkisi

Şu pratik bıyık almak için kullanılan yaylar mı?
Kullanmayın onu, kırıyor tüyleri, daha çabuk çıkmaya başlıyor.

Çok mu belirgin yüzdeki tüylerin? Hiç almasan, dokunmasan yüzüne?

Şu pratik bıyık almak için kullanılan yaylar mı?
Kullanmayın onu, kırıyor tüyleri, daha çabuk çıkmaya başlıyor.

Çok mu belirgin yüzdeki tüylerin? Hiç almasan, dokunmasan yüzüne?
maalesef baya belirgin

maalesef baya belirgin

Yüz tüyleri üzerine bi tecrübem yok ama o yaydan almıştım pratik olarak bıyıklarımı alıvereyim diye.
Kırarak alıyor, öyle olunca da tüyler daha çabuk çıkıyor, yapısı değişiyor. 3-4 kere ancak kullanmışımdır, sonra devam etmedim. Tavsiye etmem. Bunun haricinde bilemeyeceğim :/

sarartıcı 2 haftada bir kullanmak gerek sanırım . onu da denedim çoğalttı gibi sanki
Allah Allah bende kullanıyorum çoğaltmadı hiç sarıya gozlerin alışınca siyahlaşınca gözüne çok görünüyor olmasın?

O yaylar kırıyor tüyleri, ip de aynı şekilde. Daha çok ve daha kalın tüy istiyorsanız kullanabilirsiniz.

Ağda da yüzünüzde sarkmalara sebep olur zamanla.

Allah Allah bende kullanıyorum çoğaltmadı hiç sarıya gozlerin alışınca siyahlaşınca gözüne çok görünüyor olmasın?

olabilir :) sanırım tek çözüm ya ip ya da sarartıcı

Size tavsiyem Sadece ip kullanın.. sarartici yuzunuzdeki tüyleri arttirir.. Agdayi da ayda 1 defa yaptirin yuzunuzdeki gozenekler ölü deri için.. Agdayi sık sık yaparsaniz ilerki yaşlara dogru yuzde sarkmalar olur.. Lazer de sadece 2 ayda bir yapıldığından rahat.. ama yuzunuzun Belli bir kısmında varsa yapmayin.. o da tüyler siyahlasiyor ve dağıtıyor yuze.. Başka bir tavsiye de her epilasyondan sonra limon ve tuzu karıştırıp yüzünüze sürün.. zamanla azalma oluyor ve tüyler geç çıkmaya başlıyor..

Tüylerinizi kalınlastırır
Sivilce yapar
Agda bandı kullanın

Onlar tüyleri kırdığı için sert çıkarıyor sanırım. Benim dudak üstümde öyle olmuştu. Bence cezve sir ağda en güzeli. Öneririm sizede.

Back