Yüz tüyleri coğalmasi (lazer, igneli epilasyon?

Evet, ayva tüyü gibiyse incecik yapıdaysa maalesef bu cihazlar o tüyleri kalınlaştırıyor 🙁o tüy yayılma gibi gördüğümüz alan da aslında çok ince ve zor görünen tüyleri kalınlaştırıyor biz de yayıldı sanıyoruz
Kesinlikle pismaniz ama pismanlik fayda etmiyor artık çözüme odaklanmaliyim sanırım bu hayat böyle geçmez universte öğrencisiyim eski neşem yok insanlarla konuşmaya bile çekinir oldum eskiden böyle değildim daha enerjiktim en azından şu hallerime bakınca çok üzülüyorum çevremdekiler arkadaşlarim güzel kızsın diyede iltifat ederler ama ben aldığım bu iltifatlara bile mutlu olamıyorum aklım baska yerlerde zihnimde güzel ama yüzü boynu tüylü bi kiz diyorum kendi kendime😂😂 negatifligimi ordan hissedebiliyorsunuz değil mi😂🤦‍♀️🤦‍♀️

Kesinlikle pismaniz ama pismanlik fayda etmiyor artık çözüme odaklanmaliyim sanırım bu hayat böyle geçmez universte öğrencisiyim eski neşem yok insanlarla konuşmaya bile çekinir oldum eskiden böyle değildim daha enerjiktim en azından şu hallerime bakınca çok üzülüyorum çevremdekiler arkadaşlarim güzel kızsın diyede iltifat ederler ama ben aldığım bu iltifatlara bile mutlu olamıyorum aklım baska yerlerde zihnimde güzel ama yüzü boynu tüylü bi kiz diyorum kendi kendime😂😂 negatifligimi ordan hissedebiliyorsunuz değil mi😂🤦‍♀️🤦‍♀️
Bende epilasyon mağduru biri olarak yillarca cektim bu sıkıntıyı elimden cımbız durmuyordu agdaya gitsem 2 gün sonra çıkıyordu ve çok kalıplaşmış git gide yayıldı en sonunda cesaretimi toplayıp gecen gün igneli epilasyon gittim resmen yüzüm beyazladı iyi bi yer bulup gitmeni tavsiye ederim bende sadece kabarcık oluştu ama aşırı değil 1 gün sonra gecti. Yuzune kesinlikle lazer cihazı uygulama

Ben de lazer mağduruyum sayfamda da bu konu hakkında görsellerimi ve sürecimi anlattım halihazırda iğneliye devam ediyorum geçen hafta doktora gittim minik iğne izlerim oluşmuştu doktor geçeceğini söyledi ve iğneliye devam etmemi söyledi kıl tedavisi leke tedavisinden de zor dedi bu arada iki cilt doktoruna gittim ikisi de iğne izlerinin geçeceğini söyledi krem verdi azelderm diye expigment de vermiştir diğer doktor ama ben kullanmayı bıraktım derimi soyduğu için. Size önerim direkt iğneliye devam edin ben de 2 yıl lazer yaptırdım çok pişmanım

22 yasindaym yüzüme favori bölgeme buz lazere başlamıştım çene ve boynumdan bi kac tüy vardı deli gibi oraya atış yaptırdım pişmanım cunku gittiğim merkezde kapandı yarim kaldı ve gitmediğim süreçte o tuyler kalin kalin cikmaya basladi başka bi merkezde kalin kıllar olduğu için Alexander başlandı ve sonrasinda saprona buz lazer yapıldı fakat boynuma kadar tuyler kalinlasti cogaldi o kadar pismanimki yüzüme lazer yaptırdığım dan sonrası da yanak ve çene bölgeme igneli yaptırdım 1 seans acısı vardı fakat beni korkutan acısı degildi kabarcıklar kabuklar günlük hayatı etkiliyor islemdenn sonra ucu beyaz kabarık sivilceler çıktı tabi benim cildim sivilceye meyilli zaten sivilceli lekeli bir cilt kalin tüylerden olduğu için uzun sürer diye önce diod lazerle kalinlari inceltip sonra igneliyle devam etmeyi düşündüm 1 srans kalinlari incelsin diye alex yapıldı fakat icim rahat degil cunku alexin yuz tuylerini kalinlastirdignu duydum merkezdekiler yüzünde çok kalinla tuyler var diod görmez bunları alex yapılsın dedilersonra buz lazer dediler 1 seans alex yapildi ama icim rahat degil sizce napmaliyim direk igneliyemi gideyim yoksa dioda geçip biraz incelesin sonra ignelimi gideyim öğrenciyim maddi manevi sıkıntı sokacak gibi igneli epilasyon gerçekten çok sıkıntı hayattan zevk almıyorum tüm ozguvenim düştü bu tuyler yüzünden tecrübe lernizi paylaşırmisiz?
Aynılarını yaşıyorum çözüm bulabildiniz mi nasıl baş ediyorsunuz

napicaz ya çok etkiliyor beni
Hayattan zevk almıyorum gerçekten kabusum oldu yüz lazeri napcagini bilmedim küçük kısaltma makinesiyle aldım başlarda kislattim ama oda kalinlastirdi dağıldı mecbur agda yapıyorum zaten cildim sivilceli çok kötü durumdayim en büyük pişmanlığım yüz lazeri keşke hiç yaptırmasaydim güzelim yüzum mahvoldu resmen agda yapip karinca yumurtasi yagi surcem başka çare yok suan

Düzenli olarak ağda yaptırın kızlar. Ağdayı düzenli yaptırınca vücut kıllarını inceltiyor diyorlar yüz kıllarını da inceltebilir. Ağda harici herhangi bir şekilde aldırmayın

Yüz kılları incelirse de marketteki tüy sarartıcı ürünlerle sarartırsınız ama yüz için uygun mu bilmiyorum araştırmak gerekir

Düzenli olarak ağda yaptırın kızlar. Ağdayı düzenli yaptırınca vücut kıllarını inceltiyor diyorlar yüz kıllarını da inceltebilir. Ağda harici herhangi bir şekilde aldırmayın
İp düşünüyorum birde usturaya gore daha mantıklı degilmi ip

22 yasindaym yüzüme favori bölgeme buz lazere başlamıştım çene ve boynumdan bi kac tüy vardı deli gibi oraya atış yaptırdım pişmanım cunku gittiğim merkezde kapandı yarim kaldı ve gitmediğim süreçte o tuyler kalin kalin cikmaya basladi başka bi merkezde kalin kıllar olduğu için Alexander başlandı ve sonrasinda saprona buz lazer yapıldı fakat boynuma kadar tuyler kalinlasti cogaldi o kadar pismanimki yüzüme lazer yaptırdığım dan sonrası da yanak ve çene bölgeme igneli yaptırdım 1 seans acısı vardı fakat beni korkutan acısı degildi kabarcıklar kabuklar günlük hayatı etkiliyor islemdenn sonra ucu beyaz kabarık sivilceler çıktı tabi benim cildim sivilceye meyilli zaten sivilceli lekeli bir cilt kalin tüylerden olduğu için uzun sürer diye önce diod lazerle kalinlari inceltip sonra igneliyle devam etmeyi düşündüm 1 srans kalinlari incelsin diye alex yapıldı fakat icim rahat degil cunku alexin yuz tuylerini kalinlastirdignu duydum merkezdekiler yüzünde çok kalinla tuyler var diod görmez bunları alex yapılsın dedilersonra buz lazer dediler 1 seans alex yapildi ama icim rahat degil sizce napmaliyim direk igneliyemi gideyim yoksa dioda geçip biraz incelesin sonra ignelimi gideyim öğrenciyim maddi manevi sıkıntı sokacak gibi igneli epilasyon gerçekten çok sıkıntı hayattan zevk almıyorum tüm ozguvenim düştü bu tuyler yüzünden tecrübe lernizi paylaşırmisiz?
Çok af edersin ben resmen kıl olarak doğmuşum 😀 o lazer bu lazer şu lazer hepsine gittim. Hatta ilk gitmeye başladığım da tr ye yeni gelmişti dolar ile fiyat veriyorlardı. Tüm vucudu bitiremedim tabiki ama minimuma indirdim. Yüzümde de tüy değil resmen kıllar vardı. Dökülen oldu ama olduğu gibi duran da var özellikle çene ve boyun bölgem. Eve 3 farklı markanın cihazını aldım banamısın demedi. Şükür ki çareyi cımbız epilasypnda buldum. Mutlaka araştır derim.

Back
X