Yüz tüyleri alma sonrası sivilcelerle sorunu

yosunlukek

Ejderhaların Annesi
Pro Üye
24 Ağustos 2019
2.752
8.501
Merhaba yüz tüylerimi yanak bölgemi ağda bantları ya da sir ağdayla alıyorum lakin aldığım günün ertesi iltihaplı sivilceler minik minik sivilcelenme yaşıyorum . Almazsam da çok belli görünüyor . Ne yapacağımı şaşırdım sivilcelenme olmaması için ne yapmalıyım ?

Merhaba yüz tüylerimi yanak bölgemi ağda bantları ya da sir ağdayla alıyorum lakin aldığım günün ertesi iltihaplı sivilceler minik minik sivilcelenme yaşıyorum . Almazsam da çok belli görünüyor . Ne yapacağımı şaşırdım sivilcelenme olmaması için ne yapmal
Merhaba yüz tüylerimi yanak bölgemi ağda bantları ya da sir ağdayla alıyorum lakin aldığım günün ertesi iltihaplı sivilceler minik minik sivilcelenme yaşıyorum . Almazsam da çok belli görünüyor . Ne yapacağımı şaşırdım sivilcelenme olmaması için ne yapmalıyı

Ağdadan hemen sonra fenistil jel sür. Sabah akşam üç gün boyunca temiz cildine uygula. Arada kaşınan yer olursa ayrıyeten de uygulayabilirsin. Sonra bana dua et.

Ağda yaptığın zmn hmm soğuk kompres uygula sonrada yarım dilim limonu al yüzüne sür ilk başta yüzünde yanma hissi olacaktır onun ardından hemen yüzünü dove sabunla güzelce yıkayıp kurut ve sonrada vaselina gulutha huya diye bir krem var onu sür gece yatmadan öncede yüz serumu kullan ben öyle yapıyorum yüzümde tek tük çıkıyor onlarda iki üç güne kadar gidiyor sende yap işe yararsa eyer hep yaparsın 🌸

X