Saç Kesim Şekilleri Yüz tipime göre ??

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

doLunaay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
866
6
46
Eskişehir
Arkadaşlar yüzüm baya uzun,alnım geniş..
Yüz tipime göre saç kesimi istiyorum..bu kadar uzun gözükmesin yüzüm..
Kahkülüm var alnım geniş olduğu için..saçlarım belime yakın..
Katlı bi model mi yaptırsam,ama saçlarıma da kıyamıyorum..ama yüzüm de biraz küçük gözüksün istiyorum..Napabilirim :uhm:

canım ben senin yerinde olsam cene hizamdan kestirerek V şeklinde katlı yaptırırdım hem bu sekil kahkülede çok yakışıyo sana da yakışacağına eminim ama yine de bir düşün derim

Hep yazıyorum ama bu tür mesajlar yazarken resimlerinizi de ekleseniz daha faydalı olurdu. Eğer saçların sağıklıysa ve özellikle doğal rengiyse hiç kestirme derim, hatta hepsini aynı hizada tutmaya çalış en güçlü ve kırıksız hallerine o zaman kavuşuyorlar.

uzun yüze uzun saç gitmiyor pek bence
resim olsa daha sağlıklı yorum yapardık
ama en iyisi katlı kestirmen sanırım
kahkül yerine perçem ve perçemin yanından inen katlar şeklinde kestirirsen biraz daha geniş görünür yüzün sanırım
kıvırcık fln yap bide saçını perma yaptır :)

hala kestiremedim saçlarımı
bu cumartesi uçuyo saçlaar
düz kesim düşünüyorum,omuzlarımda.pek uzun değil..
ama kahkül mü perçem mi kestirsembilmiyorm

arkadaslar yardiminiz gerek benim sacim kalin telli ve kisaca yani kafamda 3 kisilik sac var yüz seklimde kare gibi nasil kesim yaptiracagim sasirdim kaldim bana bir yol gösterirseniz mutlu olurum,tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…