Sivilceli Ciltler yüz temizleme aleti

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

damacanasu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
39
0
kızlar sahibinden.com da yüz temizleme ve masaj aleti power perfect pore satıyorum gözenek temizleyici bir de wizzit mini epilasyon aleti

ürünlerin fiyatları ne kadar canım ve sitedeki kullanıcı adın ne bir de ürünler kullanılmış mı:26:

Power Perfect Pore Sivilce Temizleme aleti 24.95 bende aldım yakaladınyakaladın.com dan neden pahalıya satıyosunuz bu kadar hem aldığım sitede ölesine bi site değil güvenli bi site iadesi bile var.Senin sattığın ürünün özelliği neki böyle..

bana da pahalı gelmişti bugün siteye girdim baktım düşürmüş arkadaş fiyatları ikisini de 20 lira yapmış satamadı herhalde:26:

bence bu şekildeki kişileri banlamaları lazım siteden hem reklam yapıyor hemde normalden daha pahalıya satmaya çalışıyor cevap bile vermedi benim sorumaa

Power Perfect Pore Sivilce Temizleme aleti 24.95 bende aldım yakaladınyakaladın.com dan neden pahalıya satıyosunuz bu kadar hem aldığım sitede ölesine bi site değil güvenli bi site iadesi bile var.Senin sattığın ürünün özelliği neki böyle..

merhaba bu yüz temizlme aleti gercekten işe yarıyor mu bugn bı sıtede gördüm alıp almamk konusunda emin olamadm.. benım özellıkle burnumda siyah nokta oluyo. peeling maske uyguluyorum düznli ama bunu da denemeyi düşündüm siz memnun kaldınız m umarım yazımı hemencik görür cewaplarsınız teşkkrleerr:44: =)​

merhaba bu yüz temizlme aleti gercekten işe yarıyor mu bugn bı sıtede gördüm alıp almamk konusunda emin olamadm.. benım özellıkle burnumda siyah nokta oluyo. peeling maske uyguluyorum düznli ama bunu da denemeyi düşündüm siz memnun kaldınız m umarım yazımı hemencik görür cewaplarsınız teşkkrleerr:44: =)​

özelden mesaj atarsanız daha çabuk görürEn Büyük KK

X