• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüz nasıl şişmanlar

VictoriaAngel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
99
0
46
İçel Mersin
Ben 15 yaşındayım boyum 1.67 kilom 40 fizimi seviyorum ama herkez kilo al kilo al demeye başladı aynaya baktımda yüzümün zayıfladını hissetmeye başladım nasıl yüz şişmanlar:43:

kilo aldığında ilk şişmanlayan yerin yüzün olur. benim hep öyle oldu, bi gün yatmadan önce sandviç vs. yediğimde sabaha hemen annem yanakların şişmiş diyor mesela. yatmadan önce bi şeyler yersen farkı sen de çevrendekiler de görecektir.

Benim ilk kilo aldığmda basenler alır=( Ben dse çok istiyorum yüzümden kilo almak,ama olmuyor işte.Kilom normal ama yüzüm çöktü

yüzüne kilo alanlar çok şanslı ben 5kilo alıcam bakalım yüzüm şişmanlıcakmı sanıyorsam bende yüzüme alırım öf yüzüm çoktu :D:D artık evde yanaklarımı şişirmeye başladım belkı düzelir diye:35:

Son düzenleme:
Evet katılıyorum gece metebolizma hızı yavaşlar çünkü vücut istirahate çekilir dolayısıyla yediklerimiz doğrudan yağa dönüşür..

evet ama bunlar geçici şişlikler ve cildinize zarar verir bence çünkü şişip inen yüz kırışır helede yeterince su tüketmiyorsanız benim de yüzüm kilo almıyor vücudum normal ama fark ettim moraliniz düzgün olduğunda ve dengeli bir şekilde beslenip kilo aldığınızda yüzünüzde belirgin bir şekilde tombişlik oluyor :) ama bilinçli kilo alın çünkü kendinize ve cildinize zarar veririsiniz

Back