Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 15 yaşındayım boyum 1.67 kilom 40 fizimi seviyorum ama herkez kilo al kilo al demeye başladı aynaya baktımda yüzümün zayıfladını hissetmeye başladım nasıl yüz şişmanlar
kilo aldığında ilk şişmanlayan yerin yüzün olur. benim hep öyle oldu, bi gün yatmadan önce sandviç vs. yediğimde sabaha hemen annem yanakların şişmiş diyor mesela. yatmadan önce bi şeyler yersen farkı sen de çevrendekiler de görecektir.
yüzüne kilo alanlar çok şanslı ben 5kilo alıcam bakalım yüzüm şişmanlıcakmı sanıyorsam bende yüzüme alırım öf yüzüm çoktu artık evde yanaklarımı şişirmeye başladım belkı düzelir diye
evet ama bunlar geçici şişlikler ve cildinize zarar verir bence çünkü şişip inen yüz kırışır helede yeterince su tüketmiyorsanız benim de yüzüm kilo almıyor vücudum normal ama fark ettim moraliniz düzgün olduğunda ve dengeli bir şekilde beslenip kilo aldığınızda yüzünüzde belirgin bir şekilde tombişlik oluyor :) ama bilinçli kilo alın çünkü kendinize ve cildinize zarar veririsiniz