• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Yüz lazer

blogbk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2019
26
5
86
Ankara
yüzüne alexandrite ile lazer yaptıran arkadaşlar yorum yapabilir mi

Ben yaptirdim İzmitte Epilazer de... Yalniz tek sorunun yaz aylarinda yaptirip,gunes koruyucu kullanmadigim icin lekelenmeler yaşamış olmamdi. Bir de ilerleyen zamanlarda ince tüylerde uzamaya basladi bir kac tane. Onun haricinde cok memnunum tenim esmer bir de

Ben yaptirdim İzmitte Epilazer de... Yalniz tek sorunun yaz aylarinda yaptirip,gunes koruyucu kullanmadigim icin lekelenmeler yaşamış olmamdi. Bir de ilerleyen zamanlarda ince tüylerde uzamaya basladi bir kac tane. Onun haricinde cok memnunum tenim esmer bir de
Peki yayılma oluyor mu ben favori bölgesine yaptırıyorum ama endişeliyim yine de ben de esmerim

Yok yayılma olmadı bende. Ama bu tabi ki cildin yapisinada bagli. Bende dudak ustu ve cene olarak yaptirdim. Sorunum yok. Ancak dedigim gibi sadece ufak capli çene kisminda bir kac uzun kil cikti,o da normal tabi ki. Endiselenmeyin

Yaptırdım. İyiki yaptırmışım. Bitmiyor evet ama müthiş rahatlıyor insanın yüzü. Çıkan minik minik ayva tüyler umrunda olmayacaksa yaptır.

Yaptırdım. İyiki yaptırmışım. Bitmiyor evet ama müthiş rahatlıyor insanın yüzü. Çıkan minik minik ayva tüyler umrunda olmayacaksa yaptır.
Ayva tüyler yaptırdığın bölge de mi çıkıyo

yüzüne alexandrite ile lazer yaptıran arkadaşlar yorum yapabilir mi
Ben yaptırdım yüz bölgesine özel clnc medilife a gittim.Bitti seanslarım tabi ufak tefek tüy halinde kalanlar var.Cihazın adı candela'ydı.Kıllarım çok sertti şimdi kısım kısım tüyler var onlarda gözükmüyor.

Merhaba ,ben de yüzüme yaptırdım eski kalın sakal görünümü gitti fakat ayva tüylerim kalınlaştı uzun ve siyahlar üstelik.Bu riski çok fazla duymama burada okumama rağmen yaptırdım çünkü çok bunalmıştım öyle de kötü böyle de diyerek başladım.şimdi iğneli epilasyon için iyi bir merkez arıyorum.

Allah aşkınızı yüzünüze lazer yaptirmayin heleki alxandrite cok feci uyandiriyor kıllarıçok mağdur var zeynep polatyazın instagramda bakın

yüze alexandrite yaptırmayın. buz başlıklı diode yaptırın. evalife 8 tavsiye ederim.

Yüz bolgesi için toplamda 5 ara seanslarida katarsak 9 kez yaptırdım kalinlar gitti evet 1 buçuk ayda bir ve ama seanstan 15 gün sonra kontrollerim oldu bir sebeple 5. Seansa 1 buçuk ayda değilde 2 ayı geçkin süre zarfında girmek zorunda kaldım ve tüyler eskisi gibi olmasada baya baya çıkmıştı yani demek iatedgim epilasyonu duzenli yaparken anlamıyorsunuz ama ara verilince killar geri çıkıyor ben artık biteceğine inanmıyorum

Tek seans yaptirdim arastirmadan diod dediler bence degildi cunku inceleri almadilar yuzum daha beter gorundu .bu yuzden vazgectim eski haline doner denildi fakat sol taraf biraz daha uzun ve kil.gibi siyah geldi moralim cok bozuldu suan guvenemiyorumda bence yaptirmadiysaniz hic bulasmayin...disardan cok belli olmuyor ama benim gozume batiyor suanki hali

Back
X