Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lazer Epilasyon Yüz lazer
- Konu Sahibi blogbk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- alexandrite
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Peki yayılma oluyor mu ben favori bölgesine yaptırıyorum ama endişeliyim yine de ben de esmerimBen yaptirdim İzmitte Epilazer de... Yalniz tek sorunun yaz aylarinda yaptirip,gunes koruyucu kullanmadigim icin lekelenmeler yaşamış olmamdi. Bir de ilerleyen zamanlarda ince tüylerde uzamaya basladi bir kac tane. Onun haricinde cok memnunum tenim esmer bir de
Rica ederimTeşekkür ederim
Ayva tüyler yaptırdığın bölge de mi çıkıyoYaptırdım. İyiki yaptırmışım. Bitmiyor evet ama müthiş rahatlıyor insanın yüzü. Çıkan minik minik ayva tüyler umrunda olmayacaksa yaptır.
- 8 Ağustos 2015
- 518
- 263
- 53
- 34
Ben yaptırdım yüz bölgesine özel clnc medilife a gittim.Bitti seanslarım tabi ufak tefek tüy halinde kalanlar var.Cihazın adı candela'ydı.Kıllarım çok sertti şimdi kısım kısım tüyler var onlarda gözükmüyor.yüzüne alexandrite ile lazer yaptıran arkadaşlar yorum yapabilir mi
- 13 Şubat 2019
- 4.512
- 21.423
- 308
Merhaba ,ben de yüzüme yaptırdım eski kalın sakal görünümü gitti fakat ayva tüylerim kalınlaştı uzun ve siyahlar üstelik.Bu riski çok fazla duymama burada okumama rağmen yaptırdım çünkü çok bunalmıştım öyle de kötü böyle de diyerek başladım.şimdi iğneli epilasyon için iyi bir merkez arıyorum.
- 24 Ekim 2017
- 593
- 399
- 33
- 1 Ekim 2018
- 25
- 18
- 38
- 37
- 30 Nisan 2018
- 1.826
- 2.223
- 133
- 37
Yüz bolgesi için toplamda 5 ara seanslarida katarsak 9 kez yaptırdım kalinlar gitti evet 1 buçuk ayda bir ve ama seanstan 15 gün sonra kontrollerim oldu bir sebeple 5. Seansa 1 buçuk ayda değilde 2 ayı geçkin süre zarfında girmek zorunda kaldım ve tüyler eskisi gibi olmasada baya baya çıkmıştı yani demek iatedgim epilasyonu duzenli yaparken anlamıyorsunuz ama ara verilince killar geri çıkıyor ben artık biteceğine inanmıyorum
- 25 Temmuz 2019
- 3
- 0
- 1
Tek seans yaptirdim arastirmadan diod dediler bence degildi cunku inceleri almadilar yuzum daha beter gorundu .bu yuzden vazgectim eski haline doner denildi fakat sol taraf biraz daha uzun ve kil.gibi siyah geldi moralim cok bozuldu suan guvenemiyorumda bence yaptirmadiysaniz hic bulasmayin...disardan cok belli olmuyor ama benim gozume batiyor suanki hali