• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz için

cileklihurma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Herkese merhaba arkadaşlar bir dert değil de fikir cevap almak için bu konuyu açıyorum konuyu yanlış yere açıyorum ama lütfen konuyu taşımayın , çok cevap bilgi alırsam benim için daha iyi

Yüz için tüy dökücü krem kullanan var mı aranızda ? Yüz tüylerinizi nasıl gideriyorsunuz (tüylerim sarı sarı yanaklarımda mevcut ve uzuyor ) fikir verir misiniz?
Şimdiden teşekkürler 🙏🏻 ☺️

Yüz için kullanmadım hatta yüzümde hiçbir şey kullanmadim ama tüy dökücü kremi başka yerlerde kullandim ve sertleştirdi o yüzden tavsiye etmem.

Herkese merhaba arkadaşlar bir dert değil de fikir cevap almak için bu konuyu açıyorum konuyu yanlış yere açıyorum ama lütfen konuyu taşımayın , çok cevap bilgi alırsam benim için daha iyi

Yüz için tüy dökücü krem kullanan var mı aranızda ? Yüz tüylerinizi nasıl gideriyorsunuz (tüylerim sarı sarı yanaklarımda mevcut ve uzuyor ) fikir verir misiniz?
Tüy sarartma yapıyorlar artık birçok güzellik-estetik merkezinde. Ürün bilmiyorum, benm tüyler daha kalın olunca iğneli epilasyonda karar kıldım. Ama o dönem sarartma düşünürken cihaz dışında ürünlere güvenememiştim açıkçası

Jilet gibi cikariyor sakin deneme

Back
X