- 12 Aralık 2015
- 1.291
- 1.105
- 36
-
- Konu Sahibi Kirmizilisiyahlikadin
Sadece bıyık bölgesi için kullanıcam da. Lazer epilasyon yaptırcam ama emzirdiğim için şu anda kullanamıyorum. Hormonlar meselesi.yüz sonuçta bu , evde kendiniz yapmayın derim.
lazer epilasyon ile halledebilirsiniz, sağlıklı temiz bir yerde
SaiKing , X xDerinMavix bende onu sorcaktım. ama bu veetin yeni epilatörü çıkmış. 3 lü o nasıldır sizce.
SaiKing , X xDerinMavix bende onu sorcaktım. ama bu veetin yeni epilatörü çıkmış. 3 lü o nasıldır sizce.
onu yaptırcam canım da bebeğimi emziriyorum şimdi yapsam bir faydası olur mu acaba ? lazerin ?Ağda daha iyi değlmi yüz için
Ağda ya da lazer .
Bende braun epilatör var bacağımda nezaman kullansam batık yapıyor
Ama en güzeli philips lumea
hiç görmedim bile canım fikrim yok
ama epilasyon konusunda braunu tek geçerim, standart epilatörünü nerdeyse 7 senedir kullanıyorum hiç problem çıkarmadı, hatta lumea alacaktım baktım braun da evde ipl cihazı çıkarmış gittim onu aldım:) onu da 2 kez kullandım, sonuçlar çok iyi
ay reklam yapmış gibi oldum, hiç huyum değildir ama
onu yaptırcam canım da bebeğimi emziriyorum şimdi yapsam bir faydası olur mu acaba ? lazerin ?[/QUO
Emzirirkenki zararını bilmiyorum inan
Hayır tam teris. Yüze aslında ağda yapılmamalı çünkü ağda yapılan yerlerde bir süre sonra çökme oluyor. Yüz için genelde ip kullaniyorlar. Tabii yine ağda en temiz ve rahatı bana kalsa ama işte...Ağda daha iyi değlmi yüz için
Ağda ya da lazer .
Bende braun epilatör var bacağımda nezaman kullansam batık yapıyor
Ama en güzeli philips lumea
evet bende beklicem. yüzüme ağda yapmak istemiyorm çünkü çektikçe sanki sarkacak gibi geliyor. rahatsız oluyorum.Bilmiyorum canım kullanım kılavuzlarından bakmak lazım emzirme döneminde kullanılır mı diye
Ama yine de hormonların şu anda farklı olduğu için bekle bence, ben yıl başında kestim emzirmeyi, mayısta başladım epilasyona vücut düzeni normale dönsün diye bekledim.
onu yaptırcam canım da bebeğimi emziriyorum şimdi yapsam bir faydası olur mu acaba ? lazerin ?[/QUO
Emzirirkenki zararını bilmiyorum inan bi
ben değilde eltim tüm yüzüne kuaförde ağda yaptırıyordu ilk gün kıpkırmızı oluuor ikinci günü tertemiz.. Çökmede olduğunu görmedim yüzünde ama çökme dediğiniz nasıl oluyorkiHayır tam teris. Yüze aslında ağda yapılmamalı çünkü ağda yapılan yerlerde bir süre sonra çökme oluyor. Yüz için genelde ip kullaniyorlar. Tabii yine ağda en temiz ve rahatı bana kalsa ama işte...
Yüz çok hassas bir yer. Ağdayla oraya sürekli bir kuvvet uygulamak doğru değil.ben değilde eltim tüm yüzüne kuaförde ağda yaptırıyordu ilk gün kıpkırmızı oluuor ikinci günü tertemiz.. Çökmede olduğunu görmedim yüzünde ama çökme dediğiniz nasıl oluyorki