Kişisel Bakım Ürünleri Yüz için epilatör

Kirmizilisiyahlikadin

21 Agustos baslangic=64.6 hedef= 55 güncel-61,2
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
1.291
1.105
36
Kızlar merhaba... Yüzü için epilatör kullanan var mı ? Bilgisi olan ? Ben almayı düşünüyorum da marka vs. konularda kararsızım. Deneyimlerinizi duymaya muhtacım . Yardımcı olursanız sevinirim.

SaiKing , X xDerinMavix bende onu sorcaktım. ama bu veetin yeni epilatörü çıkmış. 3 lü o nasıldır sizce.

hiç görmedim bile canım fikrim yok

ama epilasyon konusunda braunu tek geçerim, standart epilatörünü nerdeyse 7 senedir kullanıyorum hiç problem çıkarmadı, hatta lumea alacaktım baktım braun da evde ipl cihazı çıkarmış gittim onu aldım:) onu da 2 kez kullandım, sonuçlar çok iyi

ay reklam yapmış gibi oldum, hiç huyum değildir ama

memnun kullanıcısın demekki ben de lazer alcam da şimdi bebek emzirdiğim için kullansam sonuç alır mıyım ?

Ağda daha iyi değlmi yüz için
Ağda ya da lazer .
Bende braun epilatör var bacağımda nezaman kullansam batık yapıyor
Ama en güzeli philips lumea
Hayır tam teris. Yüze aslında ağda yapılmamalı çünkü ağda yapılan yerlerde bir süre sonra çökme oluyor. Yüz için genelde ip kullaniyorlar. Tabii yine ağda en temiz ve rahatı bana kalsa ama işte...

Bilmiyorum canım kullanım kılavuzlarından bakmak lazım emzirme döneminde kullanılır mı diye

Ama yine de hormonların şu anda farklı olduğu için bekle bence, ben yıl başında kestim emzirmeyi, mayısta başladım epilasyona vücut düzeni normale dönsün diye bekledim.

evet bende beklicem. yüzüme ağda yapmak istemiyorm çünkü çektikçe sanki sarkacak gibi geliyor. rahatsız oluyorum.

yüze lazer yapılmıyor diye biliyorum. ya da olan tüyleri de çoğaltıyormuş. ağda da zamanla karartma ve sarkma yapar.

epilator de çok acıtmaz mı.

ay hiç faydalı bi yorum olmadı ama yüzünüzde ne var ki? bende de tüy var yanaklarda filan baya gze batıyor ama ellemiyorum. onla mı uğraşcam.

onu yaptırcam canım da bebeğimi emziriyorum şimdi yapsam bir faydası olur mu acaba ? lazerin ?[/QUO
Emzirirkenki zararını bilmiyorum inan bi
ben değilde eltim tüm yüzüne kuaförde ağda yaptırıyordu ilk gün kıpkırmızı oluuor ikinci günü tertemiz.. Çökmede olduğunu görmedim yüzünde ama çökme dediğiniz nasıl oluyorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…