• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz için epilasyona başladım ilk seans olmasına rağmen sonuç harika

esc_

kaan'ım canım oğlum
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
669
7
318
İstanbul
Yüzüm için epilasyona başladım 1 ay önce sonuç mükemmel gitmek

istanbul avrupa yakasında yakala co. dan bi fırsat buldum, 1 ay önce burda yazılanları okudum içim karardı , ama yine de gidip yaptırdım acaba mı diyerek ama sonuç mükemmel ilk seans olmasına ragmen kıllarım azaldı dökülen yerlerimde bir daha cıkmadı 8 seanda bitecek garantisi verdi epilasyonu yapan kadın

bunu sizlerle paylaşmak istedim isteyenlere özelden yazabilirim merkezin adını

Son düzenleme:
3 . seansda kıllarım azaldı ve tek tük kaldı 4 sean daha var :45:

ya onun için çok acıyo yara falan oluyo diyolar hadi acıyı geçtim yara olup iz kalma olayı kötü ya

ya onun için çok acıyo yara falan oluyo diyolar hadi acıyı geçtim yara olup iz kalma olayı kötü ya

hic bir şekilde yara olmadı, biraz acıyor işlem sırasında ama dayanılmayacak bir acı degil izde kalmadı hatta ciltdimde pürüzsüzleşti

4 .SEANSIM bitti yok denecek kadar azaldı bi ya da 2 tane kaldı

yanaklarım boyun bölgem cenem ve bıyıklarım avrupa yakasında mecidiyeköyde bi güzellik merkezi

Yüzüm için epilasyona başladım 1 ay önce sonuç mükemmel gitmek

istanbul avrupa yakasında yakala co. dan bi fırsat buldum, 1 ay önce burda yazılanları okudum içim karardı , ama yine de gidip yaptırdım acaba mı diyerek ama sonuç mükemmel ilk seans olmasına ragmen kıllarım azaldı dökülen yerlerimde bir daha cıkmadı 8 seanda bitecek garantisi verdi epilasyonu yapan kadın

bunu sizlerle paylaşmak istedim isteyenlere özelden yazabilirim merkezin adını

kullandıgım bir ilaç yüzünden çene altımda aşırı tüylenme var epilasyonu düşünüyorum ama sonra lekesi kalıyor diyor yaptıranlar korkuyorum

5 aydır yaptırıyorum hic bir şekilde iz leke kalmadı
ben yüzüm için iğneliye gidiyorum ama bacaklara lazer düşünüyorum acaba siz nereye gidiyorsunuz.hangi cihaz kullanılıyor.fırsat kuponlarında genelde IPL cihazlar var .ben de araştırıyorum da... şimdiden teşekkürler

ben yüzüm için iğneliye gidiyorum ama bacaklara lazer düşünüyorum acaba siz nereye gidiyorsunuz.hangi cihaz kullanılıyor.fırsat kuponlarında genelde IPL cihazlar var .ben de araştırıyorum da... şimdiden teşekkürler

iğneliden iyi sonuç alabildiniz mi;? bir de çok acıyor mu en büyük korkum o da :(

Back