Lazer Epilasyon Yüz için buz lazer, soprano ice?

Bende çenem için iğneli epilasyonu düşünmüştüm ama çok uzun sürer dediler şuan normal epilasyon yaptırıyorum sizce faydası olmaz mı pawlover

Bende çenem için iğneli epilasyonu düşünmüştüm ama çok uzun sürer dediler şuan normal epilasyon yaptırıyorum sizce faydası olmaz mı pawlover
Kişiden kişiye değişiyı diyolar ama ben hiç faydasını görmedim 3 yıldır her ay gitmek zorunda kalıyorum gitmediğim an ergen erkekler gibiyim

Kişiden kişiye değişiyı diyolar ama ben hiç faydasını görmedim 3 yıldır her ay gitmek zorunda kalıyorum gitmediğim an ergen erkekler gibiyim
Peki hormon değerlerinize baktırdınız mı of bayan olmak çok zor sizinki çok uzun süre olmuş başlayalı

ben soprano platinyum kullanıyorum. hayatımda ilk defa lazer yaptırdım ve lazer dışında tüylerimi almamaya dikkat ettim. memnun kalmadım. bacaklarım genital fena değil, yüze çok az etki etti, koltukaltı ve koldan net memnun değilim.
o kadar parayı sıradan bi lazerciye gidip sınırsız paket alsaydım keşke diyorum. 3 sene en az gider gelir bitirirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…